My Tomey-Lotey Followers

Thursday, April 30

Good News For Those Craving For More Money In Your Bank Account!

aku baru jumpa website ni, tak taw ar whether korang dah pernah buat atau belum...

http://youthsays.com/go/fCZ

kerja korang senang jek, daftar sedikit sebanyak isi maklumat diri, macam biasa, then jawab seberapa banyak survey yang korang larat... setiap survey ada harga tersendiri, pastu ajak kawan2 korang buat survey tu jugak, supaya korang dapat duit lebih. Survey tu pun tak banyak soalan, sikit jek, makan masa berapa saat jek nak jawab. Tiap kawan2 korang yang baru daftar, korang bakal dapat 40 sen... bayangkan kalau korang ada 200 kawan yang daftar, darab ngan 40 sen each, korang dah dapat 80 ringgit... senang giler kan nak dapat duit?...

So, apa tunggu lagi? Cepat sebelum terlambat... :)

2 comments:

Anonymous said...

Thanks for blogging about Youthsays :D

--Yuna, YouthSays Team

teddyeipul said...

but I wonder, my money did not increase even a lot of my frenz have signed up...
u guys said 40 sen will be added if new members sign up in ur website,
but i didnt get anything though...
:(

Kolam Ikan Encik Eipul