My Tomey-Lotey Followers

Wednesday, April 29

Vomiting Words For The Very First Time.

Saat pertama melakukan tugas mencabar jiwa raga ini, aku sangat hesitate; adakah apa yang aku lakukan ini berbaloi atau sekadar membuang masa yang amat crucial bagi aku? tapi bagi aku, pedulik hape aku! life is about choice. kalau kita cuba setiap option yang available, kita akan dapat sesuatu yang God knows better.

aku baru beli sesuatu yang risky tadi; adakah ia worthed? atau sekadar tricky scheme yang biasanya mengaburi mata-mata orang yang macam aku ni. Biasalah, semua orang akan terbeliak bijik mata kalau orang tawarkan duit depan mata, free atau percuma kata orang. Atau dengan kata lain, tawarkan duit tanpa kita keluarkan apa-apa pun.

Tapi, dalam kes berambiguiti aku ni, aku kena bayar sikit untuk dapat faedah yang dijanjikan. Ia suatu situasi yang lain. Aku mungkin akan mengalami depresi kalau aku tak dapat faedah yang telah dijanjikan tu, macam itik yang kena sasau apabila kita tak bagi dia air oren, atau lagi teruk macam capibaras yang kena jahit dubur sebelum diberi makanan. Sial lah.

Apa-apa pun, aku just nak bagitaw, so that u would know, ni sebenarnya adalah blog kedua aku. Blog pertama aku adalah http://epul-eipul.blog.friendster.com/.
Kalau korang nak baca previous entry yang aku penah buat before this, semuanya ada kat blog tu... kalau rajin, komen ar sekali... :)

No comments:

Kolam Ikan Encik Eipul