My Tomey-Lotey Followers

Friday, May 15

Argghhh!!! Bosan Gler~


Merasa lar korang, aku tataw nak wat pe skrg...
tu la korang, sape suruh baca blog aku... huahua~
Aku paling suka Ming Ming, comel gler~
Suka! Suka!
Ini siriyes...
aku jawab quiz kat facebook tadi...
"Watak Wonderpets yang mana adalah Kamu?"
...
guess what?
aku dapat Ming Ming, the serious duckling....
& i'm so~ thrilled.
:)


Hari ni hari yg paling sedih... :-(
why? ngape? porke? tim kaiyy??!!
[jerit sambil pakai cheongsam... tiberrr]
con lo que vea primero y me voy!!!
si yo fuera un chico~
bukan disebabkan anak2 jiran aku mungkir janji tak datang lawat aku kat cni, tidak!...
dan bukan gak pasal ada anjing terberak kat depan kedai runcit Sri Padalapan,
[busuk giler weyh!]
tapi sebab aku lonely...
aku bosan arh~ [nak hang out n melepak window soping mana2]
tadi aku ajak semua kawan yg ada kat area kl jejalan,
hampeh, semua ada hal...
tgh keje ar, ada gak yg gagal dihubungi...
tengah tercirit barangkali... [aku bersangka baik tetiber]
nak aje aku keluar sorang2,
tapi takut plak kena culik ngan bangladian dan scavenger,
[maklumlah gua kan artis]
weyh seram plak kan...
haih, memg malang orang x keje macam aku ni... :p
bosan menimpa-nimpa...
nak study, tapi exam tak macam lambat lagi plak kan?...
[padahal minggu depan]

last2, aku blogging jek lar...
:-3

lamanye aku tak karok~
[nak nyanyi-nyanyi!!! huahua, ida,asal ko keje kat kokopelli???]
tekak aku macam tak betul dah ni...
rasa ingin melalak sangat menebal...
meronta-ronta...
ganas dan rakus...
taktaw ngape...
aku perlukan mic n sistem audio...
aku perlukan REDBOX
aku perlukan GreenBOX
shit!
aku perlukan therapy minda!
aku mau jalan!!!
help me!!!

Argghhh!!! Bosan Gler~
[oops, jerit kuat sangat sampai tak perasan aku terkincit... kwang kwang]

No comments:

Kolam Ikan Encik Eipul