My Tomey-Lotey Followers

Sunday, May 10

-don't 4get bout us- by mariah carey



p/s: hope that sesapa yang kenal aku, penah jadik classmate aku, masa sekolah menengah mahupun rendah, masa matrik, sekarang, dulu, watever, kalo ada gambar vintage simpanan korang, harap dapat kongsi ngan aku...
aku saja nak imbas balik kenangan dedulu~
haha...

komen weyh kalo rajin~ pasal design yang aku da buat ni... hoho

4 comments:

JohanPrinze said...

cantik gila kau edit.
tapi nama aku TAK ADA kan! Sentapppp!!

teddyeipul said...

JohanPrinze: sorry... aku nak cepat siapkan tadi~ haha, nanti aku edit balik... :p

JohanPrinze said...

yerlahhh tuuuuuu...sentap.

teddyeipul said...

yay, aku dah edit,
nama ko da ada...
hehe
:p

Kolam Ikan Encik Eipul