My Tomey-Lotey Followers

Sunday, May 31

Hipokritas! Tiada Maaf Bagimu!


Ko pernah tak rasa, eh budak ni baiknya~ ... dia sanggup teman aku makan n wutsoever, tak sangka plak... , eh budak ni best ar - sangat funny; best ar kawan ngan dia, dia sangat kool owh...

until u realized, they'r not like that anymore... it was like, dgn ko dia baik gler... tetiba datang kawan dia yg lain, terus dia layan ko cam useless things...



tau tau je, korang ter-left out, dia perlekeh ko macam lah ko takdek feelings... , ko try nak mingle, macam ko try fikir positive things pasal dia, maybe dia tak berniat buat macam tu,
ko jugak dah try nak into diorang punya conversation, tapi diorang tak layan... jawab pun nak tak nak... ko always try nak baik2 ngan diorang,
tapi tak boleh, sebab jelas nyata yang dia hanya HIPOKRITAs, depan ko jek arh dia baik sengal! ko tak yah caye lagi ngan sandiwara bodo dia tuh!
just go on with ur life, takyah layan orang macam tu! BOO!!!

WOW! life is hard tho...



Pening kepala gua fikir!!!

kadang2 aku terfikir, susah jugak nak cari kawan yang betul2 adalah kawan...
kadang2 terlintas dalam otak aku ni, perlu ke diorang buat macam ni kat aku?
cuba kalau kawan diorang buat camni kat diorang? sedih tak diorang?
musti ar sedih en?

rasa macam nak bersendirian saje... , it was like better than dikelilingi ngan useless craps... apa fikir kamu?

[sory entry ni emo sikit, bukan selalu kan nak buat entry yang stok2 feeling abes ni]

8 comments:

nurul said...

mmg penah terkena mcm ni.. sgt sedih.. lain kali klu dia carik kiter time dia xde kwn.. xdela kiter wat baik sangat kt dia mcm mula2..

sgt sedih kan? sabar yer.. satu hari nnt dia taula sape kwn sbnar..

EIPUL said...

taw takper...
jgn harap ar aku nak baik ngan dia lagi...
upe2 nye first2 jek baik, sebab dia tepaksa...

huh!

tak kesah... ramai agi kawan aku yg better dari dia... LOL

Awang Ilham said...

ad plus minus 6 billion homo sapien kt atas biosphere nh.. hence, 6 billion attitude ko akan jmpe..heheh..

EIPUL said...

yup! well said!
heheh... setuju gler!
LOL

lizz said...

uhuhu.dh biase kene camni dulu2, now...xder makner nk layan org2 perangai cam ni. berbulu woo.

EIPUL said...

aku bukan setakat berbulu,
sekarang dah berpelepah burung dah...
rasa nak bersin jek memanjang...
heheh

kojah said...

tOmpang lalu...huhu

EIPUL said...

ye sila sila...
heheh

Kolam Ikan Encik Eipul