My Tomey-Lotey Followers

Sunday, May 3

Is RM46 worthed for 5 hours karaoke session?


last Friday, we went to Greenbox Cheras Selatan... I was so thrilled since da lama sangat tak karaoke... sampai kat receptionist, kitorang pun tempah bilik, disebabkan kitorang tak lunch lagi akibat tidur yang keterlaluan [harap maklum waktu bangun tidur kitorang pada masa tu adalah pukul 12 tgh hari], kitorang pun dengan yakinnya reserve for karaoke + buffet session.

"Semua sekali RM40++, u boleh melalak sampai u mati... booyah!!! just kidding! u boleh menyanyi sampai pukul 10pm. Number bilik 26. Thank You"

and I was like yay!!! that means we have 5 hours of menjerit time... but... RM40++?? aku dah selalu sangat pegi dinner session, tapi tak mahal macam ni kowt! paling mahal pun aritu aku pegi ngan kawan aku, dalam RM30++ jek...

Owh... hari pekerja! that explains the whole situation... hari ni hari pekerja, hari cuti umum, kitorang tak ley guna student price, harga pakej semua dinaikkan... heck!

p/s: we ended up being bloated, because of the excessive eating progress [the bill is RM46, forshees i'm taking an extra amount of food!!!], and we lost our precious voices, for corn sake!


No comments:

Kolam Ikan Encik Eipul