My Tomey-Lotey Followers

Friday, May 1

[Self Portrait Series]

ok, sebelum korang membebel tanya adakah muka aku yang akan terpampang kat atas tshirt korang nanti, baik aku gtaw awal-awal.
Korang bleh hantar gambar korang kat aku, nanti aku akan design cantik2, dan korang bleh show off tshirt ni kat kawan2, tak macam special giler plak kan tshirt korang ada gambar diri sendiri. Wording terpulang kat korang, korang bleh cipta sendiri ataupun ikut apa yang aku dah buat...
macam biasa, papehal contact aku guna email...
epul_eipul@yahoo.com

No comments:

Kolam Ikan Encik Eipul