My Tomey-Lotey Followers

Friday, May 15

"Teyona Anderson wins 'America's Next Top Model's twelfth season"


Taniah!!!

Apa-apa pun, aku takdek fav mana2 pompuan pun dalam ANTM cycle 12 ni, macam dah nampak sangat jek yang Teyona deserve untuk menang sejak 1st lagi.
Sebab dia cantik ar kalau compare ngan others...

top 3 pun saingan nampak kat 2 orang je... Teyona ngan Aminat, malangnye Aminat keluar awal... tinggal Teyona ngan Allison untuk final runway...

aku suka Aminat sebab dia nyer catwalk sangat hebat n body like wonderpets, nope, i mean wonderland, macam Naomi Campbell...
malangnye dia tak dapat join final runway... huhu

So, kalo aku jadik Tyra pun [tetiber], aku akan kasik Teyona menang, daripada kasik kat Allison the jongang rabbit tuh...

wakaka~

No comments:

Kolam Ikan Encik Eipul