My Tomey-Lotey Followers

Monday, May 11

Unexpected/Tak Terjangka/Unsangkable[derived from un-sangka-able]

1st WORSE CASE SCENARIO
Aku, Apiz, Sharel, Wan g bowling petang tadi...
I was a bit excited, since kitorang tak penah bowling sesama before this,
Tapi aku hesitate, since i was not into bowling n doesn't know how to bowl... duh~
Last aku bowling masa g jln2 ngan eqal n frenz tahun lepas...
Guess wat?... i'm the worse in the bunch... :p
"Ikut jek ar, bukan selalu pun~" aku cuba hilangkan hesitation.
Aku awal2 cakap kat sharel aku nak giliran paling last...
kunon2 malu; takut bola asyik masuk longkang...
N i was wrong...
THIS IS TRULY UNEXPECTED!
ternyata somehow, aku agak berbakat... hahaha
first throw aku dapat spare, second spare gak... and ada ar satu dua strike...
aku mula bangga~ lobang idung memang takley blah time tu... kembang sekuntum... hehe
bola diorang masuk longkang aku bantai gelakkan... hahaha
tetiba aku punya saka hilang... [saka: istilah untuk kebolehan luarbiasa(aku tak ingat siapa yang 1st guna)]
my ball, actually not my ball, but the bowling ball asek masuk longkang,
last2 aku dapat second place jek...
1st - sharel
3rd - wan
4th - apiz
Tak abes lagi... since kitorang main dua game...
Masa second game,
1st throw aku strike,
TRULY TAK TERJANGKA!
bapak ah, tyme tu takley blah... bangga toksah tanya ar...
kalo tanya gak, aku akan jawab "of course aku berbangga baby!" haha
diorang pun dah macam woo~ hebat siak lu!!!
next n next n next throw, bola tu end up masuk longkang... hoho
dan aku menang tempat keempat!
TRULY UNSANGKABLE!
moral of the story: jgn sekali-kali riak. tiada disukai Tuhan.

2nd WORSE CASE SCENARIO
Kami lapar...
Bila kami lapar, kami carik tempat makan, oleh itu,
Kami pun makan-makan di KFC...
Eventhough kawan2 aku ramai boikot kedai makanan pantas [fast food] tuh, aku tak kira, janji perut musti kenyang!...
aku order snack plate je, beli banyak2 takut tak abes pulak nanti...
[ayat cover... padahal nak save budget!] :p
Sharel tak sah kalau tak amek gambar...
Dia amek gambar x-meal wolverine dia, amek gambar aku ngan dia, last amek gambar wan ngan apiz...
Tgh sedap melantak, tetiba ada sorang perempuan datang...
Aku ingat budak yang jual sticker RM10 kat kereta yang selalu kacau idup aku masa tgh makan kat KFC ni...
aku pun dah get ready nak menyorok bawah meja takut dia approach aku lagi...
"Excuse me, do you take my picture just now?" dia cakap kat Sharel...
n i was like, huh?
ternyata perempuan itu adalah seorang nigger buncit melekit bermata besar sambil berpakaian sendat serta ber-asset besar... u know what i mean guys~
dan 100% bukan budak yang asek suruh beli sticker RM10...
TRULY UNEXPECTED!
Sharel was like, WTF?
aku ringkaskan situasi tegang yang berlaku petang tadi...
"Cause i saw u taking picture of mine using ur phone just now" perempuan nigger New Orleans tu sambung menjerit kuat.
Sharel tergamam.
"Sorry to say, but u'r too ugly to be true. If he ever snap ur picture, or the most possible thing happen is he accidentally snapped ur picture using his phone,
he would rather throw his phone away or worse sterilize the phone using somekind like detergent and never ever use the phone again because u r so~ damn hideous! inside and out!"
aku baru nak jerit kat pompuan tu... tapi,
"O MY GOD! give me 5 good reasons y do i want to take ur picture?" Sharel jerit balik kat nigger tuh...
"Don't fool me! I saw u take my picture using ur phone!" dia takmo ngalah... ahh sudah!
"Y do he want to take ur picture? He doesn't even know you!" wan mencelah...
"All i know is that i'm taking my picture and him [pointing at me], and my two other friends... thats all for God sake!"
"U can check my phone now, hurry up, check my phone now!" sharel jerit lagi, yang penting jerit sambil tak pandang muka dia...
keadaan jadik makin tegang, lagi tegang dari us, boys punya harta berharga masa pagi2... huhu
"U must hide it somewhere in ur phone. I don't know. It's ur phone!"
what the f***??? nigger ni bia betul beb... agak2 ar... dia da melebih ni...
Jikalau muka kamu persis ROSSA ataupun TYRA BANKS mahupun BEYONCE, sumpah aku boleh terima...
malangnye mukamu persis OPRAH WINFREY yang kena lenyek ngan lori sampah, pastu muka dah out of place,
buat pembedahan plastik, malangnye doktor salah buat, doktor termasuk silikon di asset terpenting itu,
doktor terlupa nak operate muka,
serious shit aku takley tgk muka dia tyme tuh, rasa nak sebat jek ngan pinggan snack plate aku ni...
Sharel ngan dia terus quarrel, sharel dah menyirap tahap moksha, nigger pinggang melebeh tu sedar dia salah, dia blah macam tu jek...
TRULY TAK TERJANGKA!
kitorang bantai ngumpat nigger tu... dia buat muka penyek dia, kitorang saja gelak kuat2,
wan bantai nyanyi 'When I Grow Up' nyanyian PUSSYCAT DOLLS, tak taw knape...
aku plak ulang tayang drama murah tadi, kitorang lagi gelak kuat...
Sharel plak tak sabar2 nak balik sebab dah get ready nak mencarut-carut dalam blog dia... g cek apa yang dia dah tulis kat sini...
agak nigger tu dah menyirap, dia lari keluar dari KFC,
dan persepsi aku kini telah diperbaharui....
mengenai warga nigger...
nigger itu dan most of niggers are...
pretty much...
TRULY UNSANGKABLE!
jahat, suka carik gaduh, tak taw malu, melekit [adakah?], perasan, furious tak bertempat, busok! [perlukah?]
ternyata aku pretty damn racist d cni... tetapi ini adalh hakikat...

4 comments:

shah_ariel said...

ye man...that fucking niger woman ...yuck..mmg sje jdikn diri untuk di-umpat oleh kita..haha..ak puas

teddyeipul said...

heheh, memang pengalaman manis semalam~
kakaka
terima kasih diucapkan pada nigger itu...
:p

JohanPrinze said...

ahahhaa...giler kelakar.
nigger mmg bullshit!!
kalau muka ala2 Jourdan Dunn atau Chanel Iman xper gak kan!!

teddyeipul said...

taw takper...
haha... perasan giler~
aku takkan bleh lupa muka dia...
serious takley blah...
:p

Kolam Ikan Encik Eipul