My Tomey-Lotey Followers

Monday, June 15

For us: Scooter Lover


design tshirt aku baru siap.
Komen ngan cadangan korang adalah diperlukan.
Aku rasa design kali ni agak serabut ar... no offense eipul. Huhu

8 comments:

n.O.N.o.y said...

sememang nye ko nye lukisan tiada tandingan dari dulu lagi..cume awan tuh~huhu..aku nak request kat ko..buat kartun rerame yang kiut ley??

EIPUL said...

nanti gegerl sangat ar... huhu... but i'll try lor... cuma untuk kamu... LOL

HIZAMI said...

quite ok...
i.ve seen better from u...
hehehe~
weh, epul...
kt 8tvquickie ade competition...
design cover hp LG...
prize die hp LG la...
ko try r...
ko kt minat design2 ne...
kot2 ade rezki...
try ta0!
wajibulghunnah~

EIPUL said...

thanx zami...
huhu, tu ar, aku dah agak yg design kali ni mcm ada sumthg wrong... tapi tak taw apa...
nanti aku try bukak website 8tv... lalala

Awang Ilham said...

menarik2..ala2 poster gig indie gituu..hehehhe

EIPUL said...

tapi agak serabut en?
nanti aku try fix balik...
LOL

syaf said...

woo..smart sial...suke aku tengok 2...
wo ade bakat rupenye ko ni dalam multimedia

EIPUL said...

syaf - takdek arh, ni aku buat main2 jek... hiks, tgh bosan... hahaha

Kolam Ikan Encik Eipul