My Tomey-Lotey Followers

Monday, July 20

Award lagik. LOL


2) nyatakan 6 fakta menarik tentang pemberi award ini
- aien? dia sangat cun oh! [sila jangan kembang ea]
- dia nak amek SPM tahun ni. Good luck lah ye.
- umur 17 tahun. [op coz lah kan. SPM tahun ni pulak kan]
- happy go lucky [obviously amek kat profile dia]
- atoyai, aku tak taw nak tulis fakta menarik apa lagi pasal kamu lah. tak kenal sangat oh. Haha.

3) setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri
- aku suka tgk wyg, shoping, jalan-jalan, tgk wonderpets, baca majalah, termenung, kacau orang, design apa-apa saje, online, chatting, dan last tido. Hahha

4) anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka
bukan takat 10, aku nak kasik kat semua followers aku yang comel-comel belaka, optional guys. Kalau nak, amek saje, kalo tidak mahu, jangan amek tao. Hehe

5 comments:

iekah said...

haha.

follower yg comel2 belaka?

ahaks

EIPUL said...

ok iekah rileks. jangan kembang kuncup ye. haha

yaziith su anaz said...

hoi!




nak men-cumill gak kat sini.

~aien~ said...

ahakz!
mau kembang jgk..
keh3..

HIZAMI said...

adekah aku terperosok sekali?

huahua.

neway, k0 mest kalahkn CT dgn merangkul semue anugrah2 kt muke bumi neh!

=9

Kolam Ikan Encik Eipul