My Tomey-Lotey Followers

Friday, July 17

brOwn-gUn kasik aku award dowh.


Dia suruh Aku describe blog dia dalam 5 perkataan. Nah;
1) kelakar aka funny
2) ayat-tak-bleh-blah [please kata ini satu perkataan weh]
3) menarik
4) sewel [membawa maksud gila-gila lah]
5) berperikehaiwanan [dia ada cerita pasal brother mod dia - kucing rupanya!]

Ok tak? Aku taktaw nak describe blog ko camne ar bro. Haha. K, gua mengundur dulu. TQVM bro kasik ini award kat aku.

6 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tahniah2..
dapat award di hari Jumaat

hehhehe

EIPUL said...

thanx kak yanie. barakah award ni. Haha

iekah said...

eipul:

aku nk komen ko banyak-banyak sbb ko kate aku comel.

=PPPP

EIPUL said...

hehe. bagus ar gitu. nanti aku puji ko macam2 lagi ea. komen blog aku manyak2 taw. LOL

lizz said...

hahaha! mane aci. tu da brape ayat woo..hahaha

EIPUL said...

tak kira. nak satu pekataan gak. Hahaha

Kolam Ikan Encik Eipul