My Tomey-Lotey Followers

Tuesday, July 28

Feeling2 jadi Budi sekejap. Korang tgk ke Blogger Boy?

Korang pernah tengok kan Blogger Boy? Tak? Cerita dia pasal ada sorang blogger ni, nama Budi, dia lukis komik pasal hidup dia, then publish dalam blog. Paham? LOL. So, aku tetiba feeling2 jadik Budi lah sekejap. Ampunkan aku kalau aku terlalu mengada.

[klik imej untuk tumbesaran hakiki yang lebih bermakna]
Ni cerita hari Ahad lepas sebenarnya. Masa aku tgh kerja. Tetiba aku menggatal mahu lukis-lukis. Tak cukup ngan lukis-lukis, aku siap warnakan lagi guna Photoshop. Hahaha.

Korang dapat tak cerita yang aku cuba sampaikan dalam komik strip ni? Sebenarnya aku nak cerita pasal budak-budak ni yang sangat lah kelakar.

30+30+30=60?

Kau bangang ke aku yang tongong? Nasib baik takde customer lain kat belakang. Kalau tak, hilang lah macho korang. Atoiyai!

Budak-budak ni agaknye terlalu pening kot belajar math dalam BI masa SPM dulu. Aku maafkan mereka. K lah, aku malas nak type pepanjang, tak mandi lagi ni. Hahahaha. Bubbye.

13 comments:

syaf said...

pilok kesahnye...ni kire n kjadi blogger boy ala2 dlm tb 2 lah yer...nan adoo

Just_najmiE said...

miahahaha!!

kesian2.. XD

EIPUL said...

sampai ati ko syaf~
tau lah lukisan aku cam budak tadika.
hahaha

Najmie, kesian kat sape? aku ke kat budak2 tuh? LOL

iekah said...

hoi.

sape yg ngong sgt matematik tu weyy??

kem salam sket.

sunggoh pandai la.

cantek seluar yg ko lukis.
konpius spender ke boxer.

hahaha

EIPUL said...

tu tight lah, aku tak reti kot nak lukis tight. Wahaha

lizz said...

OMG!!! kenape ko x ask diorang...mane diorang belajo dulu???wakakakaka. sadis :P

EIPUL said...

tu lah pasal. Aku rasa kesian ngan cikgu diorang yang tungkus lumus ajar math modern kat diorang, hahah. maybe diorang terlibat dalam kemalangan ngeri, terus amnesia segala. Wakaka

lyndadyana said...

ku rase dorg 2 kne msok kelas ku..
pemulihan math bm bi..
hehe..
ku la cg 2...

waahhh..
syok dpt studnt g2...
hehe...

EIPUL said...

hahahaha, boleh jek, ko didik diorang baik2 lah ea. Memang perlukan bantuan segera diorang ni. LOL

yaziith su anaz said...

hoi busuk!!




semangat nak jadik budi sampai lupe nak mandi.

aiyark.

EIPUL said...

tak baik tau ko ni. Aku dah wangi dah la. Tak caye cium tiak aku sekarang. Wakakaka

shah_ariel said...

nie nk dpt best "tut" blog ke....
hahaha.. just kiddin,

EIPUL said...

kahkahkah...
tak sanggup aku! hehe

Kolam Ikan Encik Eipul