My Tomey-Lotey Followers

Thursday, July 2

Fuhh!! Memang terlebih femes lah. Huhu


Jangan tanya aku figure kat atas ni apa. Yang penting aku buat belanjawan tadi. Bosan weh duduk sesorang kat kaunter. Huhu. Tak, jangan runsing lah. Ni bukan belanjawan untuk negara pun.


Aku pun sempat main lukis2 ni. Customer tak ramai. Lapar ar. Dalam otak tgh fikir nak makan apa time lunch nanti. Huhu.


Tu dia! Aku beli sebungkus famous amos. Duit aku keluar pun famous gak. RM8.70 untuk benda sesikit ni. Menggigil jugak lah masa nak hulur duit kat bangla cashier tadi. Huhu. Menyesal itu sudah tentu. Tapi berbaloi lah. Sedap weh.



Nah. Tinggal habuk je. Mahu?

10 comments:

iekah said...

tunjuk yg tgl abok je wat pe.

huh.

budget2 tp beli femes smos jugak.

;))

lionteen said...

suke banget sm pemes emes..
sdp2..

syaf said...

uit makan x ajak aku...nk sikit woii..
habiskan pulak...x pe aku ingat...hehehe

b-boy said...

bajet kewangan macam gaji berkepuk kann.. cashier parkson banyak sikit gajinya dari salesasistant kan...pengalaman keje beb... hek3

p/s: aku bekas cashier pasrkson..lalalala *saje nak show2..ekekeke

ichiban | いちばん said...

wow belanjawan?? hahaha

aku nye bahagian mana?? kekeke

yaziith su anaz said...

wah,







sangat sedap coklet cip &&& pecans.
aku pon meleleh air hidong tengok.


btw,
gambar yang anda lukis sangat kacak.
dan pasti itu bukan anda.

HIZAMI said...

haha.

cantek hang lukis.

huhu~

slmt mdpt duit~

shah_ariel said...

tahniah..famous amos jdi pilihan..huhu...
ak plak tetiap hri makn mcD nie..
bhye gile dh ad motor nie..aj pe je msti berhenti kat ctu..

MISZ NaNa said...

femes amos mmg sedap! memang meleleh air mata kalau makan! wawawa~
tunjuk habuk je wat pe?

EIPUL said...

iekah - tunjuk abuk lah best. bikin kamu kamu terliur lah. haha

lionteen - taw tak pe. once in a blue moon boleh lah. Kalau selalu tunggu aku dapat jadik manager syarikat kapal kot. Haha

syaf - aku nak ajak ko. tapi aku takde no. phone ko. nak buwek camno jang? hoho

b-boy - ko paham ke apa benda jadah yang aku tulis tu? haha, owh sama ar kita cashier. Lalala

ichiban | いちばん - kamu punya yang RM1.00, out of frame. tu yang takdek kat dalam figure tu. Hehe

yaziith su anaz - sampai ati kau! Tamo kawan. Huh

HIZAMI - macam lukisan kindergarten jek tu. Haha. Dapat duit macam minggu depan je gamaknye. Lalala

shah_ariel - wah. ko lagi maveles. mcd segala tiap2 hari. Haha

MISZ NaNa - saje mahu kasik kamu meleleh ayak lioq. Lalala

Kolam Ikan Encik Eipul