My Tomey-Lotey Followers

Saturday, July 11

My Blog is So COOL

[tag dari Najmie]

1. who is the awesome person who tagged you?
Najmie

2. tell us something about you..
Aku lahir kat Kuantan, but never speak Kuantan. I'm sorry.
Aku pernah duduk dekat Sabah. Kota Belut. Never heard of it? nvm.
Ayah aku pernah tempeleng aku sekali. Tu je peristiwa kena bahan dengan ayah.
Mak tak usah ditanya lah. Selalu saje kena pukul dengan dia. Nakal kot. Padan muka.
Sekarang aku further study, ambik degree Food Science and Technology kat UPM. Masuk sem yang ke-5 dah ni.
Aku minat karoke, shoping, tgk wayang, dan hang out ngan kawan2. Ada berani? Heheh.

3. what is your reason to blog?

Frankly speaking, first reason is aku nak buat bisnes sendiri. Nak jual artwork.
Nak jual t shirt yang aku dah design. Lama-lama energy blogging ni makin masyuk.
Aku addict nak type entry kisah hidup dan pengalaman aku, di samping tu, aku post jugak design2 yang aku dah buat.
Ada lah dua tiga empat lima orang tanya pasal t shirt. Nak tempah wut so ever. And that's it. Lepas tu senyap.
I was thinking, maybe I shouldn't make the whole designing thing to be colossal, thus, I ended up designing t shirt as a part of my hobby saje. LOL.

4. list and link 5 favourite post from your blog..
- [Tadi aku pegi Mid atau terjoin rancangan sensasi Amazing Race?]
- [Says Who Nerdy Can't B A Hotty?]
- [Lizard aka Cicakman]
- [*My Wishlist*]
- [TRIVIA AHAD AKU]

5. tag 5 awesome people and inform them that they have been tagged by you..
Tak tahu nak tag siapa. Haha.

5 comments:

Just_najmiE said...

thanks 4 completing my tag..
u're awesome! (^^,)

yaziith su anaz said...

hoish.




ko sangat nakal ouhh.

EIPUL said...

Najmie - takdek hal lah. Heheh.

Yaziith Su Anaz - Tak nakal sangat lah. Sikit2 saje. LOL.

Eazy Izzuddin said...

wah!
cooll...
xD

EIPUL said...

thanx. kamu cooll juge. LOL. =)

Kolam Ikan Encik Eipul