My Tomey-Lotey Followers

Saturday, July 25

Oi oi, happy terlebih sehingga senyum sendiri masa tgh minum Nescafe.

Kalo aku bagitau, korang jangan lah anggap aku si jakun ataupun si batak yang hek-eleh-benda-kecik-macam-ni-pun-nak-kecoh-masuk-blog. Kamon lah guys! Please have some mercy ok?

Korang-korang, behold...

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Aku dah ada lesen lah!!! Hepi sangat ni. Boleh merempit sana-sini tampa menggigil lutut bila lalu road block lagi! Oh oh. Ok, korang boleh lah mengumpat aku sekarang. Aku rela. Mesti Kak Munah dalam hati cakap, "Lesen L? Kalo lesen P aku tak heran lah kau nak kecoh biar satu dunia tahu..."



isk isk, at least lesen kan kak?
wtf~

18 comments:

aien~s corner said...

ok la ni dri xde lesen cm aien ni..hehe

EIPUL said...

alhamdulillah~

ingat nak kata aku jakun tadi. LOL

Just_najmiE said...

miahahaha~~
agak jakun tp mmg normal sbnarnya.. congrats weih!

merempit leklok, jgn naik moto dua org klau still lesen L, kang kena saman lak.. hahaha..

iekah said...

wahaha.

npe xamek lesen back-hoe skali?

lg besh merempit.

lg besa dari moto.

haha

Siti Nurul Jannah Fital said...

hahaha..cograts beb! pasni tak yah tunggu berjeman bus METRO tu......

Eazy Izzuddin said...

waa...
joms merempit sesame...
hik3...
awat lame benor br berlesen..
xD

lyndadyana said...

hehe...
pape pon congrate ek...

EIPUL said...

Just_najmiE - ok najmie. Aku ingat pesanan mu itu. LOL. Akan ku bawak 4 5 orang naik sama, boleh kan? naik 2 orang je yang tak buleh kan? Kan?

iekah - cukuplah moto ni iekah oi. Hidup bia ber ala kadar, bukan ala carte. Huhui

Siti Nurul Jannah Fital - tahu tidak apa Cik Siti oiii~ .Hahai

Eazy Izzuddin - joms lahs! Nantis ades mases akus ajaks kamus pergis merempits sames. Wahahahahas

Gila annoying banyak s pulak ni weyh! Haha. Oh, bukan apa, sekarang baru terbukak hati nak amek lesen. Baru ku sedar~ yang lesen moto itu adalah essential lagi crucial di jaman muden ini. Haha

lyndadyana - ye ye thanx lyndadyana oi. Aku heppi banget ni. ahahai

yaziith su anaz said...

wallawey.



bagus ah ko.
amek gambar lesen moto siap pakai helmet skalik.


berkobar kobar betol semangat anda.
TAHNIAH!

EIPUL said...

oi oi.
ni sudah lebih ni.
tu rambut aku lah wei.
Sampai ati ko!

Judiene said...

actually aku xnk komen taw tp aku terpakse gak komen!!
i jz wanna say
LAMBAT BENO KO WAT LESEN!
HAHAHAHAHAHAH


:)

EIPUL said...

TAHU TAKPE!!!

aku baru tergerak hati nak buat lesen skrg. Boleh? Hahaha

syaf said...

caiyok...walaupon L je baru
hahah

lyndadyana said...

huhu...
eppy bgos tok kecihatan...
amalkan slalu yer..
awet mude 2..

SYAbAR said...

agree2 but gunalah lesen itu SEBAIKNYA & jgn jd mat rempit murahan

EIPUL said...

syaf - yup! caiyok caiyok. Bila nak proceed kepada P pun aku tak sure lagi. Hahah

Lyndadyana - haah. Heppi sangat bagus untuk kesihatan. Hehei

auntie SYAbAR - tamo jadik mat rempit murahan. Huahua

DilOt said...

hehe...okla..de gak lesen..naik motor secara halal tu,,pakcik sedara dengan pakcik misai lentik mesti xmrhnye..polis daaa..

EIPUL said...

hahaha. Tahu takpe. takdelah kena tahan dan gigil2 lagi lepas ni. Wehoo!!!

Kolam Ikan Encik Eipul