My Tomey-Lotey Followers

Thursday, July 23

Sumpah Aku Keluar Hingus Dengar Dia Nyanyi Lagu Halo

Aku bukak youtube tadi. Aku saja nak dengar Beyonce nyanyi live saje. Tetiba aku come across dengan Karina, eh bukan Karina Kapoor lah, malam sikit, ni Karina non-Bollywood ok. Aku macam apahal minah ni sebok2 nyanyi lagu akak favorite aku kan? Aku pun nak dengar lah, dalam hati dah sedia nak kutuk dia dan still adore Beyonce masih adalah diva paling hebat. Ko tahu, aku dengar first verse dia hingus aku dah keluar leleh2. Siyesli sangat best doe. OMG suara dia sangat sedap macam biskut coklat. Hahaha. Nak nengot sendiri boleh pergi tgk kat link ni.

16 comments:

lyndadyana said...

huhu...
shuke2...
besss wooo..
tp nape kua ingus???

EIPUL said...

kua ingus sebab tgh selsema.
Hahahhaha

best kan? best giler. LOL

HIZAMI said...

ya.
aku da dgr.
sedap sore die.
tp BEYONCE is still the best!
hahaha.
i love u BEYONCE!

*tetibe cam teruja kt BEYONCE~

EIPUL said...

aku pun. aku sangatlah minat kat beyonce.
dah ar baik giler. mcm down to earth sgt2. memang aku adore dia sangat2 lah. suara memang extravagant lah tu tak yah cite. Lalala.

iekah said...

woii.

bape tan ingus ko kua??

nk pinjam tisu aku.??

haha

HIZAMI said...

kan?

ja0h beze tyme die nyanyi.

tyme bb0rak, mmg s0pan giler.

sejibik ct.

kalu perf0rm, wah, melet0p!

FIERCE~

huahua~

JohanPrinze said...

siapa dia ni??
oh i love Halo jugak!

EIPUL said...

iekah - tadi aku try measure guna kelalang kon, adalah dalam 2 liter. Dalam tan i'm not sure lah how to convert the units. Cuba tanya pakar fizik u kau. Mungkin they know the answer. Hahah

Hizami - Yes! Kau memang betul. Aku memang minat Beyonce sampai bila-bila. Cuma sedikit tidak mampu nak beli album ori. Download sudeh. Haha

JohanPrinze - Tu lah. Soalan first aku tanya kat laptop aku tadi pun adalah "siapa dia ni??". Tapi setelah dengar suara dia, aku macam OMG sangat lunak lah dan terus lupa nak wonder lagi siapa sebenarnya dia ni, terus rasa nak tonton 26 kali sambil gigit karipap saje. wow!

Nurul said...

nasib baik kuar ingus sbb bes.. ingat sbb truk na dia nyanyi.. :)

yaziith su anaz said...

ya allah.









lap sket hoi.

EIPUL said...

Nurul - haah. aku pun kompius tadi. Hoho

yaziith su anaz - dah lap tapi asek ada yang baru saje. Continuum yang menjengkelkan lah. Huhu

syaf said...

pulok..x dengar lagi ler...t ler aku dengar wokey

EIPUL said...

ok syaf. yang penting memang sangat best lah. Huhu

lyndadyana said...

owh..
sheheme jgk?
cek2..
danger 2...

intel_Inside said...

heh. ko mleleh hingus psl dgr lgu die ke tgok gmbr die?

EIPUL said...

Lyndadyana - sheheme tu apa lyn? sejenis spesies ikan ke? LOL

intel_Inside - erk. 2 2 kot. Haha

Kolam Ikan Encik Eipul