My Tomey-Lotey Followers

Friday, August 14

Aku terpergi tengok mujik2.




Aku tetiba rasa bangga sebab terpergi tengok rakaman mujik2 kat plaza alam sentral semalam. Malas nak cerita lebih-lebih, artis yang datang semalam merupakan Estranged, Sinus [weh sumpah aku tak tahu macam mana nak eja nama group kau!], Alexa, Taufik Batisah, entah sape entah lagi, aku tak kenal lah yang lain tu. Kalau korang ter tengok mujik2 kat TV3 nanti, janganlah melopong terkejut nampak aku masuk tv ea. Itu perkara yang tidak mengejut sangat lah bagi aku. [cakap sambil dabik dada dan idung kembang kempis bangga]

notapinggul:
aku baru tertambah gambar ni. Kalo korang perasan lah. LOL

5 comments:

iekah said...

ko terpegi tgk ea eipul?
hahaha

shah_ariel said...

macok tv ke????
mari kite tgk nnt..

yaziith su anaz said...

terpegi la sangat.



aku rase bontot ko je yang laju nak p.


kan?kan?kan?

~aien~ said...

hoho..
okeh2..
insyaAllah x melopong..
terkesima je nnty..
hak3!

EIPUL said...

aah iekah, aku tak bermaksud pun untuk pegi. siyes!

sharil, uhuh. jom bukak website tv3, kalau tak rambut aku masuk frame, atleast telinga aku dapat masuk pun dah cukup hebat kot. hahaha

yaziith su anaz, no komen! [sambil pekup muka malu-malu]

aien, hahaha, bagus bagus! heheh

Kolam Ikan Encik Eipul