My Tomey-Lotey Followers

Sunday, August 2

Conversation nasty. Do u mind? Im just a kid, forGOD sake!

Di sebuah kafe taraf warung hancing tatkala ramai sedang menikmati makan tengah hari dengan lahapnye.

Uncle buncit:
Alah cik adik ni. Malu-malu pulak. Kenapa malu ni?

Minah Indo: Aduh mas, aku nggak malu-malu sih. Kamu nggak kerja sekarang?

Uncle buncit: Takkan nak kerja sentiasa. Sekarang saya rehat. Kamu busy ke? Mahu tgk senapang tak?

Minah Indo: Senapang apa mas? Aduh mas nih, jangan macam-macam sih!

Uncle buncit: Alah, senapang lah. Saya punya senapang kuat tau. Dia punya peluru cair tau. Nak tengok sekarang tau?... eh, nak tengok sekarang tak? Hehe

Minah Indo: hihihi... [gelak-gelak sambil tutup mulut guna tiga jari]

STOP RIGHT THERE DUMB ASS!!!


Kau tak perasan ke kafe ni ramai orang, sial? Kau takde malu-malu ke? Adoih, aku memang bengang tahap dewa lah! I'm just a kid ok. And hey, mister, ur conversation is damn vexatious. I can't take it anymore lah! Shit! Shut the F*** UP!!!

I'm trying to be as positive as possible. I tried to think that they're babbling about water gun. Please GOD, forgive my sins.

9 comments:

Just_najmiE said...

wah, melampau siot.. pesal tak sound trus ja weih??

shah_ariel said...

sepatutnye ko sound je pakcik tu...
cakap ello..skang kat public ok..nk me-lucah-kan diri pegi jejauh r...

mesti lepas tu ko akan dpat tepukan pling gemuruh dlam seluruh hidup ko..haha

intel_Inside said...

eh? memg aku pikir water gun pun td. lps ko bg tau bru aku prasan mksudnye. gile suci muke aku(ckp dlm ati). DUSH!

HIZAMI said...

0h.
begitu.
k0 ckp kat muke fuck-chick tuh...

"ade aku keysah ke?"
"k0 hengat k0 s0rang jek ade senapang?"
"aku ade machine-gun lagik!"

0ps...
telebey suda~

penjenayah merah jambu. said...

cis..cis..aku dpt rasekan kelucahan disitu...

n.O.N.o.y said...

err..selekeh~

EIPUL said...

najmie, aku nak sound tapi tu bukan kawasan aku, diorang keje kat situ. Huhu, malas aku nak interfere.

Shah_ariel, mungkin aku bakal dapat tepukan gemuruh, disamping lebam2 kat muka kot. Haha

intel_inside, gila ah! kau memang suci doh! Tabik spring sama kau. Haha

hizami, machinegun? Seram pulak tetiba.

penjenayah merah jambu, aku pun turut mengesan keluchahan jua, meremang bulu roma aku sehelai dua. Haha

nonoy, tahu takpe ye. Bingai nye orang tua! Hoho

yaziith su anaz said...

alhamdulillah.




sejuk mate aku bace dow.

EIPUL said...

gua pun sejuk telinga mendengar dow.

Kolam Ikan Encik Eipul