My Tomey-Lotey Followers

Monday, August 17

Ekspedisi ber-pancake. Wehoo!

Curahan initiator. Masa ni bontot tengah kembang-kempis tak tahan sebab terlalu bangga.

Tu dia! Kitorang letak cebisan coklat dekat atas tu, supaya rasa dia nanti rasa coklat.

Layer pertama sudah siap lah! Tengok warna dia, wah sangat cantik lah!

Gambar aku ambik ni sangat scary la. Tangan siapa tu? wuu~ [gendang seram tengah dipalu kuat time ni]

Aku sedang berusaha ambik gambar kenang-kenangan bersama layer pertama pancake kitorang.

Wah! Pancake telah termasak. Ini perlu mesti dapat pujian dari Martha Stewart lah.

Acara berpotong, ala-ala istiadat bersunat lah ni.



Tengoklah bilik kami-kami telah selamat tersepah. Siapa nak kemas ni? Siapa??? [jerit dalam gua supaya ada efek gema]

13 comments:

lyndadyana said...
This comment has been removed by the author.
lyndadyana said...

alamak...
cowi2...
ku terclap snd..
hehe...

2 la..
sdap sgt pncake ko tuh...
xajak pon kan..
sob2..

meleleh ae lio nih..

imHepPie said...

uii itu umah ke stor tinggalan tuh muahahaha..

bak sket...kudukut...huuu

Just_najmiE said...

uwaaa, leh wat pankek.. sgt gojes, ok?..

kalo ko pompuan, aku leh ckp ko dah boleh kawen sbb berjaya memasak pankek.. tp ko kan laki.. apa patut aku ckp kat ko ek?.. hahaha..

iekah said...

hoi.
pancake ko tu da lulos.
tp aku rase ko kna amek course cmane nk kemas bilek plak pas ni.

besepah!

EIPUL said...

lynda, cuba amek bau saje lah kot. mungkin itu boleh. Nak wat camne, da habis kot. Ngee~

imheppie, akceli itu reban ayam kami. kehkeh

najmie, aku pun tak tau nak kata apa. kahkah

iekah, dah selamat kemas dah pun. kami kan pembersih. Lalala

lyndadyana said...

baw ape?
baw wngi?
aa..
ku bawu ciap mnd..
nk g clas..
tp ngidam nk baw ko nter pncake la..
cm ner ni???

EIPUL said...

hahaha.

nanti aku buat lagi, gambar dia aku send kat email ko. ok tak?

=D

tak dapek den nak nolong eh lynda oiy. LOL

azzaliena suziantie said...

hahaha...
muke muke baru dapat makanan xp

EIPUL said...

azzaliena suziantie, yup2. Kehkeh. Sume muka tengah gigil2 lapar. Haha

lyndadyana said...

byk la..
pix jer?
sakit idong ku nk sedut baw 2 lam email...
adoi...

yaziith su anaz said...

andai aku lah martha stewart tuh,




akan ku nangis sampai lebam bijik mate.
ouhh...

EIPUL said...

lyndadyana, kehkeh. gambar pun best kan? hehe

yaziith su anaz, asal? Ko terharu sangat2 ke? wakaka

Kolam Ikan Encik Eipul