My Tomey-Lotey Followers

Monday, August 3

Jalan-jalan Lagi.

Aku keluar dengan Paan tadi, pergi Downtown. Sedar tak sedar, aku terbeli skinny jeans dengan kasut Nike tak ori. Haha. Puas!!! matila duit habis, padahal gaji tak release lagi!

Balik rumah kawan Paan, ambik kau! Anjing kenit datang kejar. Menggigil lah lutut kitorang doh. Tak macam kena samak secara serius pulak kalau dia sempat gigit kitorang kan? Mujur kitorang sempat elak dari kena gigit lah. Fuuhh!!!

notapinggul: aku pernah kena kejar ngan anjing satu masa dulu, dan tak mahu pengalaman ketiak keluar peluh secara pukal lagi. Letih lah lari laju-laju sambil adrenaline banjir-banjir dalam badan. Kau tak penat ke?

18 comments:

iekah said...

hoii.

gile jeles aku tgk jeans ko.

by the way,

aku nk gtaw,kolej aku da tutop.

hahaha.

upm bile plak weh??

EIPUL said...

weh, dah tutup lah. Tgh tutup aku maksudkan. Haha, sampai selasa ni. Ko buat pe sekarang? Heheh

Just_najmiE said...

skinny jeans?.. kaki ko dh tak cukup skinny ka?.. hahahha.. (^^,)

HIZAMI said...

huahua...

shopping...

lagik?

=9

EIPUL said...

najmie - saje nak try. tak pernah ada. Haha

HIZAMI - yup. And i regretted it badly. huahua

syaf said...

perghh kasut x bley blah kalernye...
merah menyale...

aku pon pernah kene kejar anjing...cuak gile abbi..
2 kali dah...kiwakkk tol

EIPUL said...

tahu takpe. mak ngah pun jeles tgk kaler kasut aku ni. Haha

shah_ariel said...

smlm ko cam nk cepat kuar pgi downtownlah eh..huhu..

samelah..ak pon smlm shopping gak..kat times..tu yg arini bngan gile hanjeng lamabt....penat..

azzaliena suziantie said...

haha
gile best..n gile jeles dgn ur skinny doe =p

uit shopping2..best gileeeee
mahu jugak ;p

btw kesian kena keja anjing
hahaha
mesti gelabah

EIPUL said...

shah_ariel - taniah! aku dah tgk dalam facebook tadi. Haha. Beli spek segala lah? Tu yang ada power ke? Lepas ni ko berspek g kelas la?

azzaliena suziantie - jeles dengan my skinny? Nape? Haha. Dia pernah ngorat boy kamu ka? =)

Eazy Izzuddin said...

wooo
nice shoes!

uish x penah lg kene gigit anjing neh
xD

EIPUL said...

thanx. haha,

me too, tak pernah kena gigit lagi ngan dorang and dont want to be gigit-ed by them. Huhu

serammm

shah_ariel said...

x de powerlh..
saje je nk wat image bru..huhu

penjenayah merah jambu. said...

aku suke perkataan TERbeli kau tu..
menariklah weyhhhhh :P

lyndadyana said...

nk jugak

EIPUL said...

shah_ariel, oh, ingatkan ada power. LOL

penjenayah merah jambu, aku memang suka bab2 tak sengaja ni. That's y aku guna TER di situ. Haha

lyndadyana, kome mahu apa? skinny jeans? Murah je. Jom beli sesama nanti. Haha

yaziith su anaz said...

lidah aku macam laju je nak cakap cantek.



tapi sebab ni blog ko,
aku cakap tak canteklah.


TITIK!

EIPUL said...

kau memang kawan yang paling baik dalam hidup aku doe.

Kolam Ikan Encik Eipul