My Tomey-Lotey Followers

Wednesday, August 12

Kantoi. Tapi bukan versi Zee Avi. Duh~

Hari ni aku kantoi. Actually, it was yesterday. Kantoi like effecting the rest of my life here. Yesterday, I was happily blogging and facebooking like crazy until my lecturer came.
He came as a lightning struck the innocent little tree.
He came like out of the blue, like a paparazzi took a celebrity's picture by chance, without the celebrity even noticing it.
He came and asked a lot of questions, not questions like malaikat kubur will ask us, but the harder question, and not like the question asked by a cat to a dog. wtf?
He came,.. eh sudahlah tu! he came, he came, pening tau!

First question asked was "What are you guys doing here?"
- kami blur. Sebab kami tengah online dan buang masa. Alep tengah tido. Ulang suara, ALEP TENGAH TIDO.

Second question asked, "What do you want to be after this?"
- kami blur lagi. I shut my mouth verily and refused to even speak a thing. ALEP TIDO LAGI. Sharil gigil bibir.

And then, third question "Do I teach you anything? Are you in my class?"
- I wanted to say yes but Sharil dengan lajunya cakap tak. ALEP TIDO NYENYAK.

Lastly, he said, "Don't you take FST4822?"
- Sharil angguk dengan gigil2. Aku tepuk2 dahi. ALEP TIDO DAN TERBANGUN SEKEJAP.

"I'll see you guys tomorrow at class." dia cakap dan terus berlalu pergi dengan laju.
-
-
-
-
-
-
-

ARGGGGHHHHHHH!!!!!!!!!!!!
-

-

-

-

Dan hari ini, I don't have the mood to upload some of our pictures making meat balls and frying the patty, all because of him. All because of his lecture to three of us just now. You know what? He came to me out of the blue, and asked my name. After that, he asked me to find Sharil and Alep, that he want to see us ASAP. I gigil-ed lutut lah of course. OMG. This is not a good day, I said to myself. And I am so damn true.

After he met us three, he started talking like crazy. He said us Malays have to change ourselves, that we have to try our hardest to achieve success. He even said that success is the most sweetest thing when we finally achieved it. And he said a lot others, I can't even remember. And the most shocking thing is that he saw me as his own son, that I don't like to struggle hard for my self. I don't try that much, and that is so f***in true. After asking our CGPA, he started to say that he will be watching me, only me. Not Sharil, nor Alep. He said to me, "especially you!" Terus aku menganga luas ok. He said he will be paparazzi-ing me for the next 2 months. If I refuse to change, he will try to kill me forGod sake! He told me to speak in English whenever I am in his class. But I am like speaking English to everyone just now even the class is finished. wtf. And if you noticed, I've been blogging like haramic, writing in English even my composition is not that good. I am in tense right now and I just want to cry out loud. Guys, I guess I need a break. After this, I will be blogging like once in a while, not like before where I blog like every time I am free. That's it! I need to change. If I am not, you will be seeing me in newspapers, dead, killed by my own lecturer. wtf~

notapinggul:penat kot cakap dalam BI tadi. Ok lah kawan2. Aku still akan bukak blog. Tapi post baru tu, aku terpaksa fikir 2 3 kali. Jangan risaulah, blog korang aku still akan jenguk dan komen. Doakan aku berjaya. Love ya all!

15 comments:

lyndadyana said...

agaga...
kantoi versi ko ni agi besh r...
siyes..
rasekan..
spe soh on9 lam cls...
adoi...
ku pon salu gk...
tp cover bek punyer..
hehe...

shah_ariel said...

i'm still in mood 'gigil-ing'..
remembered how he look at us..seem like he was a scanner n know all bout other....
no facebooking in fac especially above hep part...red area..haha

berpeluh nk ber-bi ni..

EIPUL said...

lyndadyana, ni bukan dalam class, ni masa luar kelas, bayangkan, itupun dia tak puas hati sebab kitorang banyak main. LOL

sharil, tahu takpe. sampai sekarang aku tergigil. sial betul lah ini hari. rasa nak berak balik saje keluarkan beger ngan meat ball tadi. Huhu

Awang said...

fuh.. caught red-handed la nih.. next time better siapkan skrip untuk jawap soalan2 yg prof ko akan tanya.. so xde la kantoi lagi.. XD

azzaliena suziantie said...

haha
padan muke

Just_najmiE said...

hoi, kau...... kesian aku kat kau.. tp nak wat camana, agak kesalahan kau sikit di situ.. tpi takpalah, pikir positif.. dia nak tolong kau n kwn2 jgk tu.. sabar ja ek..

senyum byk2.. (^^,)

lyndadyana said...

LOR...
kecian glr...
saba jer la...
len kali jgn men2...
seriuz2..
hehe..

yaziith su anaz said...

ehs,



nape tah dapat cekgu saiko camtuh.
puff.



ko pon satu.
suko sangat maen maen.
kan dah kene.

btw,
jangan tak post entri langsong lak.
kalo tak aku geget leptop ko.

iekah said...

haeh.

geram plak aku ngan lec ko tuh!

intel_Inside said...

pergh.. aku ingt ko kantoi dlm klas. aku pun cuak gak kalo ade lecturer saiko cam tu. ingt hbis skolah mnengah dh xde.

EIPUL said...

awang, ok, kitorang akan garap skema jawapan lepas ni, so kalau dia datang lagi kitorang sudah bersedia. [apahal ayat aku macam skema gila dan ingin dilempang hebat ni?]

azza, sampainya hatimu~ [macam tengah nyanyi lagu-lagu melayu over jiwang]

najmie, aku tgh senyum lah ni. penat dah senyum, nak terberak pulak. huish!

lynda, ok after this aku sirius macam tengah mengalami sembelit. ok tak?

EIPUL said...

yaziith su anaz, tu lah, aku kena sirius lah lepas ni. btw, aku pun akan cuba gigih taip blog once in a while even masa aku tengah menjala ikan. pfffttt

iekah, kenapa ko geram? ko kenal dia ea?

intel_inside, tu ar, aku rasa dia sorang je kot yang gini. thank god. haha

penjenayah merah jambu. said...

kalau aku cakap PADAN MUKA,berdosa tak? :P

syaf said...

lorr cianye ko...
cipet giler lecture ko 2...
ni zaman siber ler...

heheh sape lecture ko 2 meh sini aku lempang muke die...

x dPAT AKU bace ko nye blog pas ni...
warghh...heheh anyway, ape kate ko wat bodo jek...

kalu ko mati kene bunuh paling tidak pon aku waat lah entry "Eipul dlm sejarah"...wah ok x

buat biografi pasal ko...

EIPUL said...

amboi syaf, belum apa2 lagi dah doakan aku mati? Ni yang aku nak pegi belari masuk toilet dan pose tengah nangis teresak-esak ni.

T____T

Kolam Ikan Encik Eipul