My Tomey-Lotey Followers

Saturday, August 29

Kau dah kenapa Warehouse?

Siriyes aku tengah bengang pada Warehouse Sale tadi sampai kalau kau suruh aku rate tahap kebengangan aku pada Warehouse Sale tersebut, aku dengan bangga kasik 6.3/5. Dah la tak banyak barang best, ramai orang pulak tu, harga tak specify dengan betul, penat beratur tu memang sesuatu yang tak dapat dimaafkan kot, lepas tu dengan cashier kau yang zalim ya Tuhan. Secara tuntasnya, aku terbeli benda2 yang tak berguna macam Bird's Nest Facial Mask yang OMG kau sangat mahal, lotion rambut Dove dan entah apa kebenda lagi yang merepek-berapu. Oleh itu, aku akan jual balik dengan harga yang mahal pada sesiapa yang aku boleh tipu. Kamu-kamu, harap bersedia untuk tertipu. Hehehe. [gelak jahat]

notapinggul: Sumpah tak tahan tengok brader tu borong muscle builder macam 2 3 karton, dah la benda tu expired bulan depan, lepas tu masa stok baru nak letak dalam rak, oh semua orang pusu-pusu berebut macam dubuk lapar, last2 barang2 tu end up jadik benda yang tak berguna pun macam panties pakai buang lah, spender hitam lah, I must say memang amat kelakar.

18 comments:

shah_ariel said...

mmg x besh r brg yg ade...

Ejay said...

warehouse di mana?

EIPUL said...

sharil, tahu takpe!!! Huhu

EIPUL said...

Ejay, Watson's dekat South City Plaza. Jangan pergi tau! Hahaha

emy said...

wah..motip beli mask seggala???

EIPUL said...

aku ingat benda tu singgit je... turns out to b harga dia 15 hengget.

yang cashier jahat tu boleh pulak cakap tak boleh cancel bill lah, apa lah, sial je aku kata.

░♥si lampu neon♥░ said...

hye..kan best kalau ade satu warehouce tu untuk aku sorang je yang shopping! semua barang2 tu khas tok aku je.takde susah2 nak pilih2 sempit2

iekah said...

ko g gadai je la wehh.

da tade sape nk beli tu..

;PP

yaziith su anaz said...

dah engkau pon salah seekor dubuk lapar lah?



sangatlah patot ko jual barangan terbabit.
macam kasut aku.

EIPUL said...

neon, haah, aku rasa banyak barang kat situ seswai ngan ko lah, yang banyak nye mekap lah, facial lah, entah benda2 tak best saje. huhu

EIPUL said...

iekah, kat kedai pajak gadai mana ea? huhu

EIPUL said...

yaziith, tidak lah. aku orang yang masih waras dan sabar. ngee~

imHepPie said...

len kali jual kt aku..aku mmg suka beli mahal2 nih wahahaha

Eazy Izzuddin said...

mahal tuh....
awat x pi tmpt yg murah jek...
xD

HepyMerdeka!
=D

EIPUL said...

imheppie, oh ye ke? Ok lah, nanti aku pos kat ko. jumlah semua satu ribu hengget. kahkah

EIPUL said...

eazy izzuddin, suppose tempat tu memang tersangat murah, aku yang salah amek barang sebab harga dia sangat lah confusing. LOL

imHepPie said...

weii..xkan harge membe2 xde diskaun..kira cincai diskaun 100persen ar..

EIPUL said...

haah, lebih baik aku kasik free aje kat kau kan? itu yang ko nak en? huhu

Kolam Ikan Encik Eipul