My Tomey-Lotey Followers

Thursday, August 6

Kitorang jadi Spongebob semalam. Janganlah berniat untuk jeles.

Korang tgk tak katun spongebob squarepants? Dia kan kerja ngan Mr. Krabs buat krabby patty. So, kitorang jadik spongebob la semalam. Kitorang buat daging burger, ala2 patty la ni. Jom layan gambar2. LOL

[mr. krabs tgh demo camne nak potong daging guna mesin seram itu]
[daging2 telah dipotong. Comel kan? macam jongkong emas pulak aku tgk]
[mr. krabs kata mesin ni nama dia anak babi. Komen sikit weh]
[mesin itu mengeluarkan dagingan potong. Oh oh, air liur aku start leleh lah]
[ingredients untuk buat krabby patty. Haha]
[mesin pengadun krabby patty... hehe]
[adunan patty dah siap. Yea yea]
[patty kena timbang dulu, takley berat lebih2. Hehe]
[mesin pembentuk patty. Macam dah nak siap ni. Hehehe]
[Yeayeay!!! Dah siap! Boleh letak dalam blast freezer kejap, minggu depan baru goreng untuk buat krabby patty. Hehe]

Akhirnya, kitorang berjaya jugak jadik Spongebob, buat krabby patty reramai. Haha. Best oh. Tak sabar nak tunggu minggu depan. Boleh goreng-goreng masak krabby patty, boleh kasik kat squidwart ngan patrick star. Aku banyak sangat merepek dah ni. Nak pergi teberak kejap. Aku makan apa tah semalam. Perut aku rasa semacam sekarang. Bye. Huhu.

13 comments:

HIZAMI said...

hahaha.
jap.
neh kelaz pe?

Just_najmiE said...

berak?? hahahaha.. loklaq weih.. sopan sket.. kang mak mertua reject utk anak dia.. hahaha... (^^,)

intel_Inside said...

cis. aku dh trliur gak ni tgok krabby paty ko ni, lps tu ko citer nk trberak plak, putus selera aku 3hri.

iekah said...

hoi.

sedaplah daging tu.

nak weyy.

sotong tua tu xde ke dalam cite spanbob ko ni??

haha

syaf said...

oooi...dasyt nye
wat patty
bru ku tau cre org wat menantang nie

shah_ariel said...

tahniah...
bukan kubeng ke spongebob semalam..huhu die pki bju kuningkn..ak pink..kire jdi patrick
huhu

EIPUL said...

HIZAMI - kelas kimia teknologi tumbuhan dan haiwan-haiwanan. wahaha, tak ingat nama subjek, panjang sangat, aku ingat kod subjek je, fst4822. LOL

najmie - alamak, ye ke? hehe, tapi memang sakit perut tadi. perut aku memerut gile2. tak tahan doe.

intel_inside - jangan la begitu bro. krabby patty kitorang buat ni memang sangat sedap. dilarang ragu-ragu dan tidak berselera. abaikan ayat perenggan last aku tuh. Haha

iekah - takdelah. semua nye pakcik2 tua gumok dan berisi. tak sesuai utk watak squidwart. sory buat kau kechiwa.

syaf - tulah pasal. benda yang kita dok mintak selalu, burger daging special segala, rupanya macam ni proses awalan nye. baru aku tahu! wakaka

Sharil - haah, aku mr. krabs, tapi pakcik demo tu aku rasa lebih layak jadi mr. krabs lah. aspek perut amat perlu dinilai ye. keke. LOL

yaziith su anaz said...

mak aih.



ko ley jadik tokeyla pas ni ek?
jual murah murah ye kat aku.

lyndadyana said...

mmm...
shedap x?
hehe...

azzaliena suziantie said...

hahahaha...
gile xleh belah
burger satu ea weh ;p

EIPUL said...

yaziith su anaz, tengok la kalau Ramli MS wariskan kilang beger Ramli kat aku, boleh lah aku jual kat ko murah2.

lyndadyana, aku takut nak gigit menda tu sebab dia nampak mentah dan agak nasty. Tunggu minggu depan ea, baru aku gtaw ko apakebenda rasa patty ni sebenarnya. Hahah

azzaliena suziantie, kenapa nama ko panjang giler? berpeluh kaki aku nak type pepanjang gini. Ok, tunggu minggu depan, aku courier masuk blog ko. Hahaha

azzaliena suziantie said...

hahaha..name ak comel kot ;p
hahaha..ak nak tol tol [uye ah weh...hahaha

EIPUL said...

itu sangat mustahil lah azzaliena suziantie, hohoi

Kolam Ikan Encik Eipul