My Tomey-Lotey Followers

Thursday, August 27

Najmie pulak tag aku.

1. Anda rasa anda hot?
Entah. ko rasa? Aku rasa ye kot. Sebab mata aku merah balik dan aku rasa macam demam aku yang itu hari dah kembali lah. Tension nye~

2. Upload gambar2 kesayangan anda!



3. Kenape anda suka gambar ini?
Ikut suka aku lah aku suka ke tak! Bapak garang gila budak ni kan?

4. Bila kali terakhir anda tak puasa?
Erm, baru je sebab doktor suruh. =(

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
Rainism - Bi Rain

6. Apa yang anda buat sambil selesaikan tag ini?
Sambil dengar lagu-lagu Rain.

7. Selain dari nama anda sendiri, anda suka dipanggil dengan nama ape?
Mohd, Syaiful, Mat Yasin jangan sebab tu ayah aku, epul, eipul, momo, kikilala, garfield, mickey, bobo, yada yada yada...

8. Tag lagi 7 orang tanpa rasa kekesalan..
Hah ni yang malas gila ni! Sape2 yang dah takdek keje tu kalau rasa nak buat, try buat lah ea benda ni. Aku tak de ar paksa korang pun, macam kalau taknak buat aku akan ikat korang dekat kerusi dan bawak 3 atau 4 sarang kerengga untuk letak atas peha korang biar korang kena gigit dengan kerengga-kerengga tu semua. Jangan risau k. Aku tak sejahat tu. Hehe.


Anyways, aku tag jugak lah, karang menanes pulak;
-sharil [sebab aku tgk blog ko tak penah ada tag]
-bacit [walaupun ko sangat malas kan?]
-ichiban
-emy
-azza
-awang [aku tak penah tag ko ea? eh ke penah?]
-syaf

11 comments:

syaf said...

t kalu rajin t aku buat yer,...heheh

EIPUL said...

okie.

hehe

Just_najmiE said...

wooo, nama aku kat dlm blog kau.. femes jap.. haaha.. comel siot ko dlm gmbar tuh.. tak2, aku bukan sja2 puji ko, nak suruh ko belanja aku secret recipe ja.. kekekeke..

weih, ko tak posa!! takleh raya.. :p

iekah said...

kantoi la kan ko tak puase eipul.

hahaha

EIPUL said...

tepaksa ar...
doktor suruh demi kebaikan aku gak.
huhu

shah_ariel said...

bukan x de tag..sume aku x buat lgi..huhu..lepas nie ak wat..tunggu bebanyak..haha

EIPUL said...

ok, bagus gak tu.
macam konsep mydin lah.
supermarket borong.
ko borong tag. haha

░♥si lampu neon♥░ said...

wek wek wek!!! yela2 ko hot la tu =PPPPP

yaziith su anaz said...

mane gambar aku yang cun tuh?

EIPUL said...

neon, aku hot sebab aku tengah demam panas masa tu. pliz biliv me~

ngeee~

EIPUL said...

kenapa pulak dengan gambar ko yang cun tu yaziith?

Kolam Ikan Encik Eipul