My Tomey-Lotey Followers

Tuesday, August 18

Oh, oh best giler!

Korang dah tgk episode baru Blogger Boy ke? Yang minggu lepas punya. Best lah~ Sekarang, aku sangat addicted dengan cite ni, it's a must watch thing lah. Hehe. Tak sabar nak tgk untuk minggu ni punya episode. LOL

8 comments:

imHepPie said...

mende alah pe neh tataw pon huu...

EIPUL said...

cerita kat 8tv. ko tak penah tgk ke? baik ko g tgk kat website 8tv. best gler weh!

syaf said...

best sangat ke cite die
pernah tengok agi

iekah said...

eipul:

aku xpena denga pasal blogger boy ni b4 aku bace entry ko sblm ni.

bnyak betol pekataan sebelum kan?

haha

azzaliena suziantie said...

ak tgk ep 1 jek..haha

aien~s corner said...

aien tw psl kwujudan cete ni.. tp xpnh sempat tgk pn..hehe

yaziith su anaz said...

ha..




dah gile dah.
bagusla ko.
dahla penin tataw chenta tuh ape.

EIPUL said...

syaf, best doe. better tgk skang kat website 8tv. kehkeh

iekah, tu ar, ko asek tgk channel tviq jek, tu sume lagho ar, better ko tgk cite ni. berinformatif, banyak moral. lalala

azzaliena suziantie, pas tu da tak tgk ke? best tau! kehkeh

aien, takpe, next2 time ko try lah untuk sempatkan tgk ea. tetiba aku jadik duta blogger boy untuk pomote cite ni. LOL

yaziith su anaz, aku belum gila lah. bwek! :p

Kolam Ikan Encik Eipul