My Tomey-Lotey Followers

Monday, August 17

Plan tak jadik. Bengang giler gua.


Bengang tak bengang lah semalam. Aku plan nak karok last2 tepaksa kensel buat benda lain. Aku tepaksa tengok cite ni; Land of The Lost. Tapi enjoy ar. Kelakar gila kot, sampai senak buah pinggang aku dok gelak macam orang tade sioman. Lepas dah movie, agenda berikutnya adalah window soping. Oh, heaven sangat bila tengok ada sale tapi duit takde. Heaven kan? Dia buat aku rasa geram dan ingin mengamok, rasa macam kau tengah makan ketupat palat tapi last2 tercekik sebab ketupat tu sangat melekit dan terlekat kat kerongkong kau.

Aku memang makan hati, seluar tu RM10 ok. RM10! Tapi aku takdek sen pun nak beli. Emy, tahniah kau beli seluar RM19.90 tu. Aku sungguh jeles. Yabedabedoo!

ni bukan aku. Budak ni nak sangat gambar semalam, hah, aku letak dalam blog. puas? hoho

10 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> tgk wayang tak ajak cik po'ah...

cik po'ah majuk nih....

hahhaha...lawa selipar puteh kawan kamoo tu..kekekkeke

sib baik bulu kaki kurang kelihatan

hahahhha

EIPUL said...

kehkeh. best tau cite ni cek po'ah!

LOL. alah, selipar murah jek tu. kiki

Natsu said...

err.. musykil aku dgn pose gmbr ats mamat tu. thn kntot kot?

yaziith su anaz said...

hoi,



apsal ko panggil die budak?
die jejaka gojes oke.




ahhhhaks.
:DDD

iekah said...

kem salam budak baju biru ;))

haha

EIPUL said...

Natsu, aah aku rasa. Patut ar lepas aku dah snap gambar, masa nak kasik kat dia suruh tgk, bau macam semacam saje.

budak kot yaziith, pangai macam budak2. adakah kau minat padanya? kehkeh

iekah, karang aku msg dia kata kau kem salam ea. LOL

syaf said...

wah tengok movie je
banyak duit ko ye

EIPUL said...

byk tak banyak lah syaf, boleh buat beli rumah banglo 5 bijik kot.

kehkeh

azzaliena suziantie said...

weh...
cite tuh best doee..
ak gelak jek xp

EIPUL said...

tahu takpe! Naseb bek aku tertengok cite ni. wakaka

Kolam Ikan Encik Eipul