My Tomey-Lotey Followers

Wednesday, August 19

Tag dari Cik Linda.

waSiaT dari Lala...[actually tak paham tag ni tajuk dia apa]


1) Beside ur lips, where is the favourite spot to get kissed?

Kuku kaki boleh?

2)How did u feel when u woke up this morning?
Sakit ketiak. Semalam buat pumpink[tak sure eja camne] workout konon2, huahua

3) Who was the last person/people you took photo with?
kawan2 masa lab tadi, dayah, ain, farah.

4) Would you consider urself spoiled?
Entah ar. Spoiled tu apa?[pura2 tak tahu] Kalo menurut aku belajar pasal makanan, spoiled tu maksudnya makanan dah rosak, basi, busuk, masam, tak best, buat badan sakit. Eh, aku bukan spoiled lah. LOL

5) Have u ever had a best friend who was of the opposite sex?
Yes I do. erm, bukan had kot, tapi has a best friend of the opposite sex. Itu lebih tepat dan jitu serta persis wal keris.

6) Do you want someone to be dead?
Nak sangat yang gemar menempel tu, cepat2 lah kau mati. Tak tahan lah ko asek menempel kat sini. woi tak baiklah doa orang mati cepat! Astaga~

7) What does your last text message say?
Ko dah bangun belum?

8) What are you thinking right now?
Kalaulah aku anak Raja Chulan mangkat dicium, oh, oh, aku mesti tengah bawak Ferrari, sebelah ada si comel cinta hati, dalam poket penuh duit macam tahu sumbat, WOW!

9) Do you want someone to be with you right now?
Kalau someone tu adalah si comel cinta hati ok kot.

10) What was the time you went to bed last night?
aku telah tertidur sejak pukul 12 semalam kot. entah, tak prihatin pun pasal pukul berapa aku tidur. Boleh?

11) Where did you buy the tee you are wearing now?
tshirt ni program kolej aku punya baju. Entah kilang dia aku taktaw kat mane. Yang aku tau, aku bayar, aku dapat, aku pakai lah. haha

12) Is someone on your mind right now?
bukan tadi dah tanya ke? apa lah kau ni penggubal soklan. ke aku yang biol?

13) Who was the last person who text you?
Sharil, member kosmate aku.

14) TEN lucky person to do this quiz.

1. bacit [kalau korang rajin ar]
2. sharil
3. yaziith su anaz
4. iekah
5. najmie
6. hizami
7. nene
8. emy
9. alan
10. azpa

padahal no. 9 ngan 10 tu takde blog pun

1) Who is no. 2 ? Having a relationship with?
member kosmate aku. eh tak tau pulak dia ada hubungan ngan sape. Aku bukan paparazzi dia pun. ko ada hubungan ngan sesapa ke Sharil? huhu

2) Is no. 3 a male or a female?
nama dia macam mat bangla kan?, tapi pecaya atau tak, dia adalah pompuan. woi, aku gurau je. Jangan nangis tau!

3) If no. 7 and no.1 get together, would it be a good?
ko gila kan? Laki ngan laki kot.

4) What is no.1 studying about?
Biol-tech. kah kah

5) When was the last time you chatted with them?
them tu sape weh? Nama2 kat atas ni ea? no. 1 tu tak macam roommate aku pulak kan? tadi kot aku baru borak ngan dia. Adoi, takkan nak explain satu-satu kot? penat lah.

6) Is no. 4 single?
dia baru kapel tu. jangan kacau dia.

7) Say something about no. 6
kawan aku masa matrik, sampai sekarang. Belajar math kat upsi. Pegi ar tengok belog dia. tetiba pomote belog kau kan, eh kasik komisen ea lepas ni Zami. Hehe

8) What do you think about no. 3 & no.5 being together?
Kau memang sah gila kot? Diorang pompuan kot.

9) Describe no.9
pendek, comel, putih macam anak orang Mongol, pakai spek.

10) Do you like no. 8?
buat pe aku nak suka dia? Kawan aku je kot.

11) How about no. 10?
eh soalan ko mengarut sangat lah penggubal soalan. huhu.

dah, siap pun. Penat aku taip. Fuhh!

8 comments:

Just_najmiE said...

dowh, aku kena wat ka?.. hohoho.. yolah2, nnt aku wat kan.. kemalasan bontot aku skrg nih..

lyndadyana said...

yesh2...
ternyata ko mmg rajin...
guddddddddddddddddd...

iekah said...

hoi.

ko pandai-pandai kan kate aku baru kapel?
hahahahahaha

ciap ko eipul

EIPUL said...

haah, kalo ko rajin ar najmie. aku tak paksa. itu bukan wajib pong. kehkeh

lynda, aah. rajin kan aku? study je malas. sial betul lah.

iekah, sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tahi lembu jua. eh, apa kaitan?

bukan ko tengah dok langau becintun ka sekarang? kehkeh

yaziith su anaz said...

haih.




bangang tak bangangla kan.
naseb baek aku tabah dan cantek serta menawan.


tambah tambah pulak nak puase dah neh,

ko tunggula tag dari aku.
ceh.

lyndadyana said...

huahuahua..
ko yg ckap ok...
ku x...
hhee...

EIPUL said...

yaziith su anaz, theheeeeeeehehe

lynda, dah memg betul kot. kakakiki

shah_ariel said...

ak kene tagged gak eh..huhu..nnt ak wat..blog under reconstruction..buat sawang..haha

Kolam Ikan Encik Eipul