My Tomey-Lotey Followers

Wednesday, September 9

999


09/09/09



nota pinggul:
aku cuma nak abadikan detik cantik ni dalam blog. Jangan marah lah ye.

23 comments:

azzaliena suziantie said...

merah oh baju kau ;p

Ejay said...

alamak.. tajuk entry sama la pulak
huhu
i believe there will be more to find out
jom kita terjah! hahah

Just_najmiE said...

oh eipul. ko sgt comel!..

kenyataan membodek lg supaya ko pos kan pau ko kat aku.. hahaha..

HIZAMI said...

haha. taniah!

imHepPie said...

motif..apekah????erkkk..

emy said...

eh..baru aku teringat..hari ni 9/09/09...meletopzz...

eh aku suker kaler merah baju ko iteww...

SYAbAR said...

detik memang cantik nak, tp apasal posing tak cantik... buat la gaya2 macho guys, kan lebih ummpphh!!!!

EIPUL said...

azza, haah, baju sekretariat. Kahkah

EIPUL said...

ejay, ye ke? kebetulan lah. Hoho. Aku suka hari ni. Haha

EIPUL said...

najmie, kalau aku pos kat ko, at the time benda tu sampai kat ko pasti sudah basi atau kena gigit semut.

Nak? Huhu

EIPUL said...

zami, haha. tq

EIPUL said...

imheppie, erk.

*speechless

EIPUL said...

emy, hahaha. Ko nak ke? Merah gila sampai aku malu nak bawak jalan2. LOL

EIPUL said...

auntie syabar, op, ye ke? Huhu. Masa tu macam saje nak mengada-ngada tertonggeng. Tak perasan pulak ter pose pelik dan tak cantik. Huwaa~

JohanPrinze said...

pose ala2 teen vogue fashion spread sangattt!!

EIPUL said...

reduan, ye ke? Kahkah

iekah said...

arini beday ayah aku tahu.
999?

ari bomba sedunia.

lol.

haha~

yaziith su anaz said...

apsal gambar ko sorang?



yang kacak sket mane?

Eazy Izzuddin said...

hik3...
dr blog :
eh betullah...
de jugak prasan kamo....
tertoleh blakang kot2 betul...
rupenye betul gak..
awat x tego mase tu?
klu x da update da kat blog
hehehe

EIPUL said...

iekah, hari bomba sedunia? Wakaka

EIPUL said...

yaziith, aku tak cukup kachak ke wey?

T___T

EIPUL said...

eazy izzuddin, haha, tu ar, takut salah orang pulak nanti. LOL

░♥si lampu neon♥░ said...

lawak ar weh

Kolam Ikan Encik Eipul