My Tomey-Lotey Followers

Friday, September 25

Ada tiket extra tak korang?

[picture from here]


[Beyonce's gonna roc KL this coming October!!!]

Listen guys, seriously, siapa-siapa yang ada terbeli tiket lebih untuk tonton konsert Beyonce dekat Stadium Bukit Jalil bulan depan boleh tak kasik dekat aku sekarang, please~ *Aku tengah melutut ni sambil buat mata berkaca-kaca. =p

Kalau tak dapat tiket front row yang RM500++ tu, seat VVIP pun dah kira ok jugaklah. Tolong aku please~ Mata aku ni dah naik juling tau sebab asek dok tengok Beyonce menyanyi dalam Youtube saja, nak jugak tengok sechara LIVE. Huhu


Tiket memang laju gila ar orang beli. Aku bukak website dia tadi, 'hot selling' katanye. Memang aku gementar gila tau sekarang ni. Huhu. Korang, u shouldn't miss this ultimate concert tau. As for me, kena lah tunggu duit aku yang dekat nak kering ni untuk membiak ramai-ramai dulu. Kebetulan, sekarang aku tengah buat eksperimen mengkaji pembiakan duit dalam nutrient agar broth. Ye ke? Tak paham ke? Err, budak-budak mikrob meh sini kejap terangkan pada kami sat pliz~ Hehe.

Coming this October 2009, Beyonce for the first time ever, has decided to make Malaysia part of her “I am….” World Tour. Organized by Marctensia and UCSI Communications, The Beyonce “I am…..” World Tour Live in Malaysia 2009 will kick off on Sunday, 25 October 2009 at the National Stadium, Bukit Jalil, Kuala Lumpur at 8:00p.m. Her “I am…” World Tour is the third worldwide concert tour by BeyoncĂ© in support of her third studio album, I AM...Sasha Fierce. The tour has visited North America and Europe. Tickets categories are divided into RM583, RM383, RM283, RM183 (number seated) and RM93 (free seating).

The Ticket Pre-Sale will start from Sept 22 to October 2 for fans to grab the best seats in the house. There will only be one show and tickets are expected to sell out for this once in a lifetime chance to see Beyonce live in Malaysia.

Beyonce has sold a whopping 75 million records worldwide and is currently the most successful female artiste this decade. She is the also the female artist with the most cumulative weeks at number one this decade with 37 total weeks at number one, the most top fives and the most top ten hits between the years 2000-2009. Beyonce has had tremendous success in both her group of her solo career. She is the winner of countless Grammy’s and other prestigious music accolades. Showing her talent for acting in Golden Globe award winning movie “Dream Girls”, Beyonce won critics over with her performance and had a nomination for Best Actress for her role in the movie.

Watch Beyonce as she does a metamorphosis on stage transforming into her alter ego Sasha Fierce. The show is highly rated by both fans and critics worldwide and promises to be an exciting spectacle with a strong vocal performance from Beyoncé. Her extraordinary all-female band joins her to perform musical hits as well as classics and surprises.

The Beyonce “I am……” World Tour Live in Malaysia 2009 will feature the full production with Beyonce bringing into Malaysia her state-of-art concert production. The “Asian Riders” of International Acts usually tours with scaled down production. Beyonce’s concert promises to be what will be the first international concert to showcase a full concert production in Malaysia since Michael Jackson.


& tak payah lah kau orang nak pandang serong sangat dekat aku sebab aku tau, ni bukan lah konsert idaman korang macam konsert Rafeah Buang atau Zaiton Sameon yang korang sayang. Tapi it does matter pada aku sebab aku memang minat gila ngan minah ni. Huhu. So, nak ulang suara kejap, pada siapa-siapa yang terbeli, terjumpa, terserempak, dengan tiket extra Konsert Beyonce, please bagi kat aku. Jangan terus hantar kat balai raya or balai polis ea. Aku mengharap sangat ni. Huhu.
T___T

8 comments:

HIZAMI said...

hey!

aku minat gilak sama Beyonce!

say my name say my name
say Beyonce~

huahua~

tp aku xdpt gi.

xd duit.

haha.

xpe la~

at least da tgk Beyonce Experince~

EIPUL said...

aku pun tadek duit. Haha

jom pi mintak sedekah nak? Dah cukup duit nak beli tiket, kita stop ar kegiatan tak bermoral tu. LOL

niesz said...

uit..mane nk carik ticket extra tu ek..
concert nk dekat da ni..

iekah said...

aku belanje ko nak tak??

hahah~

imHepPie said...

cuba ko gi ngorat org yg jaga tiket masok nnti...mana taw kot2 dpt nnti..

EIPUL said...

niesz, tu ar pasal. Ko tak de beli lebih ke? Haha

EIPUL said...

iekah, ko siriyes ke? Aku nak seat yang 500++ tu ea. Nak tengok dekat2. Hahaha

EIPUL said...

imheppie, aduh, macam susah je cadangan ko tu. Haha

Kolam Ikan Encik Eipul