My Tomey-Lotey Followers

Friday, September 18

Addicted to.

Apa-apahal korang amek dulu duit raya kat atas ni ea. Lengkap kan? rm100 takde sebab aku tak sempat nak cop not rm100 semalam. =p

Aku download season 2 Gossip Girl tadi dan marathon tgk cerita tu sampai sekarang, dah separuh jalan nak abes. Tiba-tiba rasa addicted pada cerita tu. Hehe. Dekat kolej aku ni dah senyap gila sampai aku tak tau nak buat apa lagi. Bosan nak mampos k. And too bad, ayah aku tak kasik aku merayap dengan Acu aku esok. That means esok aku kena balik dengan abang aku lah jugak, nak wat camne.

Tadi aku nyaris langgar kereta apek lahanat yang sumpah kurang ajar gila. Aku nak masuk simpang belah kanan, dia datang dari depan dan bagi signal nak masuk simpang belah kiri aku. Aku pun terus je lah masuk simpang tu sebab dia tak nak jalan terus. Tiba-tiba dia jalan terus dan tak masuk simpang. Woi, sikit lagi nak langgar dia! Babi betul. Yang aku tak tahan tu dia pergi hon kuat gila, dahla depan tu bazar. Semua orang kat situ terus tgk aku macam nampak baboon jilat-jilat dubur sendiri. Sialan punya apek. Lepas tu ingat dia nak mintak maaf sebab silap dia kasik signal tapi jalan terus. Dia boleh bukak pintu jerit kuat-kuat kat aku 'Woi lu mau mati ka?!!!'.

Kalo korang la jadi aku, korang buat apa? Senyum lebar sambil buat peace dekat apek tu ke atau korang tunjuk fuck kat dia? Aku tergamam sampai tak buat apa-apa pun dan aku menyesal tak maki dia masa tu jugak. Argghhh!!!! Geram gila aku.

Ok cukup kot mencarut banyak-banyak sebab tak baik untuk kesihatan ginjal. Aku pack barang sekejap tadi lepas ayah aku bebel-bebel tak mo kasik aku balik dengan Acu. Adoi, hari ni memang malang gila lah kot. Bengang siot. Ah lantak lah. Yang penting aku dah tak sabar nak balik sebab bosan terperuk dalam bilik ni sorang-sorang.



baju raya aku. Cantik tak?

12 comments:

azzaliena suziantie feisal said...

lambat jugak ko balik weh..hahaha
hati2...

lionteen said...

kaler pink kan bj melayu tu..
wah..
msti cute kamu pky..
nnti upload pic pky bj ry k..
hehe

Eazy Izzuddin said...

ohoho
saba je la
huhu
klu ako...
balas blik kt apek tuh
geram!
klu org wt camtu
huhu

EIPUL said...

azza, haah, aku pun pelik kenapa aku sanggup balik lambat2 ni. Haha

EIPUL said...

lionteen, tak pink sgt sebenarnya, dia warna ungu shining2 sikit. Haha.

tgk lah kalau ada yang nak amek gambar aku nanti. LOL

kamu nye baju raya warna apa? =D

EIPUL said...

eazy, tau takpe! adoi, ada gak manusia yang kuang aja macam dia tu. Pelik betul!

=p

Just_najmiE said...

ko bakar ja keta dia.. ko nih pun, baik sgt jilat dubur depan org.. cover sket ok, skrg kan posa lg.. hahahaha..

take care ok!
selamat hari raya aidilfitri..
maaf zahir & tak zahir..
syg ko..
hahahaha!
=P

EIPUL said...

najmie, aku nak hancurkan kereta dia semalam tapi dia cepat2 lari, so aku tak dapat nak buat apa-apa. LOL

sayang ko jugak. Kehkeh

HIZAMI said...

hype!

aku ley amek ke??

huhU~

EIPUL said...

amek apa? kad raya? amek ar...

sila2. LOL

Ejay said...

woah.. baju raya purple gak?
purple kan?
yey! geng la kita
hoho

EIPUL said...

haah r ejay. Haha. Gengster ar kita. LOL

Kolam Ikan Encik Eipul