My Tomey-Lotey Followers

Friday, September 4

Break-fasting with fellow course mates.









Gila seronok masa berbuka semalam. Tak sabar nak tunggu BBQ Hapiz minggu depan. Haha. Lepas habis berbuka aku balik bilik dengan perut boyot macam pregnant lady dan terus tak buang masa pegi menghadap tgk TV of course, sebab malam ni banyak cerita fav kat 8TV. Tapi malangnye kena attend meeting pulak tapi aku peduli apa, aku tgk TV aje masa meeting. Haha. Lepas habis meeting, diorang ajak tengok Final Destination kat bilik. Irresistable lah of coz sebab aku memang gila mengharap nak tgk cerita tu tapi lastly aku end up tertido masa tengah tengok cite tu. Haha. Merepek gila. Nanti nak amek kat Hapiz ar and tgk sesorang kat bilik. Tapi, aku sempat jugak tgk intro cite tu, effect dia macam kurang puas hati lah sebab nampak sangat tak real. Kawan aku kata last2 semua orang dalam cerita tu mati. Lain sikit dari Final Destination yang dulu2, at least ada gak yang still hidup kan? Kali ni semua mati macam, haha, kelakar nya, penat2 dia selamatkan diri masa first2 tu, alih2 mati jugak last2. Apa aku merepek ni? LOL

Oh tadi sahur makan nasik, sosej goreng, telur mata, ada Bacit and kawan dia. Kitorang makan tiga orang. Alamak, gambar aku letak nanti sebab sekarang gambar ada kat Bacit. Telur ni memang unik sangat. Bentuk bulan sabit. Siyes! Gua tak tipu bai. Jap lagi gua upload gambar ea.

25 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

haaa... kalo gurl sibuk2 masak boys buat ape??

best berbuka puasa ramai2.. tingat masa study duulu2..

EIPUL said...

kitorang tolong tgk saje.

haha...

ada gak ar tolong siat ayam, potong bawang sampai air mata meleleh2, kelakar gila.

lionteen said...

nyum2..
sdpnyee..

pndy mereka2 tu msk yek..

adhoi..
lapar sudah..

EIPUL said...

bukan mereka2 saje lah lionteen, aku pun ada tolong gak.

ngee~

azzaliena suziantie said...

wa dah tgk final destination
lalalala
download jer lah..haha

EIPUL said...

memang dload pun...

just aku tetido semalam. rugi je. tepaksa spend time nak tgk balik lain kali. Haha

Ejay said...

mak aih.. meriahnyer!
awek2 pun meriah! hehe

shah_ariel said...

serius bergambar..hehe..ak pon letak gmbar gak

iekah said...

nampak sangat muke ko lapa eipul.

haha~

chipsmore said...

bestnya berbuka ramai2x ;)

yaziith su anaz said...

nak tengok telur bacit.



cepatlah ko upload.

EIPUL said...

ejay, haha. nak kenal ke? LOL

EIPUL said...

sharel, haha. letak aje. kehkeh

EIPUL said...

iekah, memang aku lapar gila kot time tu. Haha

EIPUL said...

chipsmore, wo best2. Heh

EIPUL said...

yaziith, aku blur sekejap bila kau kata nak tgk telur bacit. 5 saat pas tu baru aku mengerti. LOL

EIPUL said...

yaziith, aku blur sekejap bila kau kata nak tgk telur bacit. 5 saat pas tu baru aku mengerti. LOL

imHepPie said...

woi2..mna gambo aku??

HIZAMI said...

beznye bukak p0se reramai!

huhu~

neway, review t0k film tuh mmg x bez p0n...

s0, berhenti berharap la ek?

huhu~

EIPUL said...

imheppie, aku pun tak tao. aku dah upload dah, tetiba tak kuar. kahkah

EIPUL said...

hizami, tahu takpe. tak best macam yang aku harapkan. huhu

yang dulu2 je best.

Just_najmiE said...

woaahhh, gilek ar ramai.. sapa organize wieh?.. cam best ja..

pesal ko tak wat pau ko yg femes tuh?.. hehehe..

cintaAnna said...

manggaih..kemain meriah lagi berbukanya iyee...bet bset..

p/s:final destination yg b4 ni semua mati laaaa....heroin tu mati last skali...
Cerita kali ni pon sama je..cuma cara kematian jee lain...

EIPUL said...

najmie, takut nanti takde orang yang nak makan. wakaka

EIPUL said...

anna, eh ye ke? tak pasan lak. haha.

Kolam Ikan Encik Eipul