My Tomey-Lotey Followers

Friday, September 11

Jalan rush-rush. ( -__-")

Nah, ambik muka garang aku ni! Kau tak nak tanya kenapa aku garang dan bengis pada waktu ni? Sebab aku bengang tunggu orang lama sangat macam tgh tunggu kambing siap mengawan. Lupakanlah, sebab dia dah gembirakan aku sekejap sebab lead jalan pergi tempat yang best macam Downtown Danau Kota, Jalan TAR yang bukan jalan tar, dan Downtown Cheras.

Tapi gembira-gembira aku pun sekejap saje sebab setiap tempat yang kitorang pergi semua nye berkonsepkan jalan-jalan-rush-rush. Macam jalan terus dan kau tak payah tengok kiri kanan. Nak beli itu ini memang tak sempat langsung sebab takut kena tinggal. Macam mana tu?

Last2, baru aje nak belek-belek baju, dah ada missed calls beratus-ratus, mesej pulak berderum masuk sampai cecah ribu-ribu suruh cepat sikit sebab dah nak balik. Siapa tak hot? Kalau kau tengah berak, lepas tu ada orang ketuk-ketuk pintu jamban kuat-kuat sampai pintu tu macam nak di ambang kerobohan, kau selesa tak?

Aku end up beli wallet yang tak rupa wallet, ada sikit-sikit macam beg kain sarung jugak lah kalau tengok sekali imbas. Itu saje. Tak de lain. Dah! Jangan cakap apa-apa. Aku tengah sedih ni. Wuu~

24 comments:

HIZAMI said...

ahakz~

sab0 k?

sape sur0h rush2?

kan da tpakse beli wallet sar0ng nangke ek?

huhu~

EIPUL said...

tu lah!

aku kalau rush rush ni memang takkan jadik lah apa-apa. Kacau daun betul dia tu. Gagaga.

Skrg kena fikir bila lagi nak pergi. Sedih gler. LOL

imHepPie said...

gila garang siott!!!takot neh...

EIPUL said...

aum aum!!!

shah_ariel said...

x besh r korg jln semalam...huhu

naseb baek aku x ikot...

tido lgi besh..

EIPUL said...

tahu takpe~

aku dah agak dah kalo ada dia pasti everything jadik entah apa2. LOL

emy said...

choi sgt entry

azzaliena suziantie said...

shopping jek kau nih
hahaha
muke ko garang ke??
muke cm budak2 ad lah
hehe

EIPUL said...

emy, shadap u!

EIPUL said...

azza, ala, tak garang ke? penat je aku berlakon smlm.

T___T

Just_najmiE said...

garang kah???

hahaha.. pegi ja sendirik lpas nih, beli smua yg ko nk beli.. takyah ajak dia pegi dah.. muahahahaha!!

aku tak tahu aku merepek apa.. tp kambing mengawan mmg lama ka?.. haha.. =P

Apit said...

sabo sabo....
anyway suke tengok style tulisan blok ko..interesting
ko ni mesti funny kan,

anyway new blogers, salam perkenalan,
apit...

Judiene said...

aku no komen r psl jln2 rush2 tu tp aku setuju part yg berak tuh
tgh2 sedap meneran tetibe ade ketuk pintu mmg sakit hati!
hahahahaaa!

niesz said...

hihi..klakar la hang nih..
relax k..
mmg x syok pon jln rush2 mcm tu..
baik jln sorg..
xsape kesah..

pnh tgk lembu mengawan ek..hahaha....

yaziith su anaz said...

patotla tetibe je letak budaktakkacak.



walet huduh rupenye.
:DDD

Ejay said...

wohoho..
mmg head kalo camtuh gaya shopping
konsep buat runaway show je kat bazar tu kan? hehehe.

EIPUL said...

najmie, entah ar. aku rasa lama kot. LOL

EIPUL said...

apit, hye.

macam pernah kenal pulak rasanye. Huhu.

thanx~

EIPUL said...

judiene, kan? sakit ati kot~ haha

EIPUL said...

niesz, haah, jalan sorang2 lagi bagus. Kakaka

EIPUL said...

yaziith, haah~

EIPUL said...

ejay, tahu takpe~

huahua

░♥si lampu neon♥░ said...

ko kuat jalan beb. hehe kambing mengawan!

EIPUL said...

kadang2 je neon. LOL

Kolam Ikan Encik Eipul