My Tomey-Lotey Followers

Sunday, September 27

Kau hung up lagi aku tepuk kepala kau!!!

& to be seriously frank, aku memang gila-gila tak suka bila ada orang hung up telefon before aku sempat tanya apa-apa pun. Rude gila lah kau kan buat macam tu lagi-lagi kau jawab telefon tadi dengan terjerit-jerit macam baboon excited dapat gigit biawak kan kan?? Kau gila ea?

* not that aku hadap sangat pun nak call kau sewel!!!

*************************************************

Ohohoiyyy~
Kau tahu, sedap gila telinga aku dengar tadi ada budak kecik ni speaking dengan mak dia prong-preng-prong-preng fluent gila dengan slang UK.
"Sorry mother but I didn't took it!"
& mak ayah dia orang Melayu tau!


Menangis dowh! Teringin gila nak berguru dengan dia subjek dialek linguistik. Kahkah

nota pinggul: aku akan ajar anak aku cakap bahasa Korea satu masa nanti walaupun aku tak tau macamana mau ngomong Korea. Wakaka.

6 comments:

HIZAMI said...

anak mane weh?

ahaha~

EIPUL said...

ada aku jumpa masa jalan-jalan semalam. Haha. Tapi nerd ar budak tu obvious gle. Kahkah

Just_najmiE said...

aku pun nyampah kot klau org hung up phone time aku baru nk tnya soklan.. tp aku takleh mrah, sbb org tu mak aku.. hoho..

ko ajar r dia ckp jepun.. cam best ja.. boleh dia jd suara latar utk anime jepun.. hehehe.. tp korea pun ok maa..

EIPUL said...

najmie, woi jangan marah mak na, durhaka! LOL

Erm, Jepun pun OK tapi aku paling suka bahasa Korea. Hehe

Ferral Nic said...

Jepon arr epul.....Jepong

feeling2 ichibang sket..

wakakakaka

EIPUL said...

ferral nic, wakaka.

tak minat ar jepong, mata sepet sangat. haha

Kolam Ikan Encik Eipul