My Tomey-Lotey Followers

Tuesday, September 29

Kelas batal & weehoo!!!

Tadi semua kelas aku kena batal dan kitorang buat plan macam-macam untuk isikan masa yang terluang tu contohnya

"Oy, jom pergi beraya dekat rumah Afrah nak tak?" atau
"Diorang ajak pergi ice skating wutsoever." dan
"Jom pergi Mines tengok JIN NOTTY!"

Tapi part tengok JIN NOTTY tu macam tak dapat diterima sangat kot since ramai dari kitorang yang dah hilang percaya dekat most of the Malay's film. LOL. So, part pergi Mines tu memang jadik but the thing is kitorang decide pergi sana dengan kereta Afrah which means 5 of us kena duduk berhimpit dekat belakang. Manakala Wan berjaya duduk selesa dekat depan memandangkan dia adalah lebih besar dari most of us dan mustahil sangat-sangat untuk dia turut berhimpit dekat seat belakang dan apa yang aku merepek ni sebenarnya? Kahkah.

Sampai dekat Mines kami-kami pergi makan dekat Spice of Malaysia, and aku makan my all time fav, nasik ayam dengan cendawan.
OMGosh, sedap gila sampai I can't consume more. Lepas tu kitorang pergi main bowling, aku berjaya jadi bukan insan-yang-markah-paling-corot, last2 tu aku dapat strike dan it does makes me feel a bit happier haha. Lepas bowling, kitorang pergi COBAY, which is some sorta like game arcade, aku main macam-macam kat situ sehingga aku pergi kaunter beli token tu banyak-banyak kali sampai tukang jual token tu buat muka cencurut bila nampak aku datang dengan muka happy-happy. Kitorang try game kereta which is best giler dan tak ingat nama game tu sorry. Lepas tu aku main game tembak-tembak hantu, dan main game perang-perang yang pelik.

Lepas tu aku decide nak pergi melalak sorang-sorang dekat karaoke but then tiba-tiba diorang tanya aku masuk bilik number berapa and they were like masuk duduk kat dalam bilik aku and start watch me sing dan tak mahu sing along sebab malu. Later baru diorang pergi cari bilik lain yang kosong dan start melalak dan there we were, boys in one room, and the girls in another separated room. Wutever~.

& lepas tu kitorang pergi jalan cari cd installer, barang-barang and I bought a cap and kain navy blue for my next project huhu. Can't stop looking fwd for that project LOL.

Tomorrow aku akan pergi Alamanda dan beli tiket konsert Beyonce so korang-korang tolong lah doakan aku berjaya dapat tiket. Kahkah.

15 comments:

azzaliena suziantie feisal said...

pergghhh
gile sonok ko...
hahahaha

tiket beyonce..
bak 1..hahaha

EIPUL said...

jom ar pi same2.
bak satu? kasik duit ar. Kahkah.

aku ni pun takk komferm dapat ke tak esok. LOL

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

wah.. smpai ke alamanda nk carik tiket beyonce.. kat tempat lain xde eyh?? hehee~ dkat dah ngan sumi..

imHepPie said...

bila klas aku nak batal neh..

EIPUL said...

aisumi, pergi alamanda sebab itu tempat yang paling dekat dengan kitorang. oh ye ke? duduk putrajaya ea? Haha, boleh ar jumpa. kahkah

imheppie, ko berdoa je lah lect ko murah hati nak batalkan kelas ini hari. Haha

iekah said...

kita tuka course nak?
aku tgh byk assigment ni ko bley lg joli sana sini.

uhuk

penjenayah merah jambu. said...

yg last sekali tu aku rase mcm tanak tolong doakan..hahaha

patutlah bumi malaysia asyik hujan je lately ni,kerja kau rupanya..please dude,ko lebih kacak tanpa berkaroke.kahkah :P

░♥si lampu neon♥░ said...

amboi...ko ni berjalan sakan. best sgt ke beyonce tu? mesti mahalll

~aien~ said...

huish..bes gler idop!
haha..

Ferral Nic said...

cubaan cubaan...

org baru a.k.a mualaf blogspot nak komen..

hahak.....dah boley kan??

ok gud2...

EIPUL said...

iekah, jom tuka!
aku pun bosan belajar pasal makanan ni. Haha

penjenayah, alah sekali sekala wey. Takkan takley? kahkah

neon, best wo!!! dah beli dah pun. haha

aien, kenapa best? huhu

ferral nic, selamat memeluk blogspot dan aku tau sukar untuk convert dari fs pegi blogspot, well, blogspot lagi best wo! hehe

Ejay said...

siyes ke beyonce tu nak dtg m'sia
kang jd mcm kes rihanna
haish

EIPUL said...

ejay, aku harap tak jadik lah macam rihanna tu sebab aku dah terbeli tiket dia. nanges aku nanti. Haha

wanilizzie said...

best2.. jalan lepas raya..KU BAHAGIA gitu.. tapi pinggang aku macam nak patah kot duduk berhempit ngan korang..

EIPUL said...

tahu takpe~

memang sempit sampai tulang aku reput dah ni. Haha

Kolam Ikan Encik Eipul