My Tomey-Lotey Followers

Tuesday, September 22

My 21st Birthday


Aku schedule kan entry ni on purpose sebab takut tak sempat nak update kat rumah. Well, hari ni birthday aku, aku mungkin tgh makan sepuas-puasnya dekat mana-mana open house skrg sebab my family tak pernah sambut siapa-siapa punya birthday pun. Paling busuk pun diorang just wish saje. Oklah, bila aku dah online nanti aku update entry ni kalau ada something happens on my very day. Till then, aku chao dulu ye.

12 comments:

azzaliena suziantie feisal said...

weh epi bufdae ;p

Just_najmiE said...

woahh, terer ko setting entry nih.. hehehe..

happy 21st birthday eipul..
mkn byk2, bagi gemuk sket..
hahahaha!!~~

~aien~ said...

wah..suda 21 upenye..
epy burfday bro!!
smoge epy2 slalu n dmurhkn rzeki..
=)

eh2..esok aien nk braye kt mid..
hahaha..at last!

chipsmore said...

happy befday eipul..da tua da kamu...
may u be showrd with Allah blessed ;)

iekah said...

oit.
hepi bufday!

tua ko da 21.

haha~

EIPUL said...

azza, thanx a lot ya. =)

EIPUL said...

najmie, biasa2 je schedule kan entry ni. Haha

aku dah memang kuat makan pun. Cuma badan tak mao naik2. LOL

EIPUL said...

aien, thanx aien. Asal raya kat Mid? ada open house ke kat sana? Haha

EIPUL said...

chipsmore, haah, dah tua ganyot dah ni. LOL. Thanx anyway.

EIPUL said...

iekah, thanx!!!

lionteen said...

epy belated besday..

EIPUL said...

thanx Lionteen!!!!!!!

Lol

Kolam Ikan Encik Eipul