My Tomey-Lotey Followers

Friday, September 25

Pergi lah jauh sikit boleh tak?


Seriously aku memang tak tahan lah. Kau boleh ketepi sikit tak? Can u imagine duduk betul-betul sebelah this someone yang ada odor like piss? Aku betul-betul rasa macam duduk sebelah tandas yang sudah 5 bulan tak basuh. Tak tipu. Lepas tu aku ingat dia nak duduk sekejap saje. Kau tahu? Dia siap berbual lagi dengan aku tanya macam-macam pasal family aku, lepas tu dia tiba-tiba nasihat kat aku supaya bawak motor hati-hati sebab sekarang ni banyak sangat kemalangan wutsoever. I'm like, duhh~, ok I get it and can u please jangan lagi duduk di sini cause I can't stop berzikir pada Tuhan supaya diberikan kekuatan pada hidung aku untuk bertahan lebih lama like seriously. Please~

9 comments:

azzaliena suziantie feisal said...

hahahaha...
pasang idung plastik nanti..
tapi bek gak die
siap bg nasihat bagai..
haahha
rileks2
chill eipul

ichiban | いちばん said...

haha.. i pon ada fren mcm tu.. but this one not body odor la.. but mouth odor.. huhu a fren quite close to me... summore girl.. huhuhuhuhu.. nak tegor kang die malu kn.. huhuhu so tahan je la.. hakhakhak

W[A]NZAI said...

hohoo ko kre baik jgk r eipul..
stay tune seblah dia n borak2.siap dpt nasihat tuh..ahahahhaaa..
if ko species kwn aq yg directly ckp lps,sure org seblah ko tu dah kne sound.ngeee~

HIZAMI said...

haha.
sian 0rg tuh.
die x pasan kebusukan die.
nak wat cane...
eh, die selesema k0t arituh?
mungkin sbb tuh die x prasan.

~

iekah said...

ko ni kadang kadang tabah jugak kan??

haha~

EIPUL said...

azza, haha. Aku memang sentiasa releks beb. LOL

ichiban, aah, kalo tegur karang buat muka wutsoever. Memang diam jalan paling baik kot. ahaha.

wanzai, tau takpe. Aku bising dalam hati je lah dan tahan nafas lama-lama sampai perut kempis. Kakaka

zami, mungkin jugak, takpun dia punya bulu hidung dah luruh sampai detector bau serta merta hilang. Kaka

iekah, aku memang selalu tabah iekah. hehe

niesz said...

hahaha..if niesz mmg da cabut terus da..
euw..
xthn la..

EIPUL said...

tak sampai ati ar sebab dia macam semangat sangat nak berborak. Kahkah

penjenayah merah jambu. said...

biar badan busuk,janji baik.
kihkih,aku dpt bygkan macam mane kuatnye kau berzikir..eh,,tak dpt byglah weyh,tlg2!! :P

Kolam Ikan Encik Eipul