My Tomey-Lotey Followers

Wednesday, September 16

Serik sahur dekat tepi tasik.


Dah! Lepas ni aku malas lagi dah nak sahur tepi tasik. Aku dah pergi kedai deret rumah teres dah ni tapi kenapa dia macam tak pernah belajar apa-apa pun pasal tom yam susu? Siap kerut-kerut hidung lagi bila aku order. Dah lah siap lambat. Meja sebelah yang sampai lambat pun dapat dulu. How? Bagitau ar awal2 korang nye nasik dah abis. Tak de ar aku tunggu lama macam nak tunggu giliran masuk tandas masa pagi-pagi. Lepas ni aku sahur dekat bilik aje lah. Makan biskut letak madu lagi baik kot. Tadi dah la aku tido pukul 3 lebih sebab nak siapkan lab report. Sudahnye nota tak baca habis pun sebab mata gua dah tak boleh tahan lagi. Adoi! Kan best kalau aku adalah budak yang dah grad dan kerja gaji stok puluh ribu punya. Malas tau nak study-study ni. Tambah-tambah pulak assignment berlambak macam ikan masin. Hish!

20 comments:

yaziith su anaz said...

asaimen ko masin?



yerk.
sangat taksedap.

HIZAMI said...

haha.

tuh r.

gi r mkn kat dlm tasik.

ley??

Just_najmiE said...

ala, relax la, tinggal brapa hari ja lg bln posa nih.. lpas nih ko takyah posa dh utk setahun.. melainkan aritu ko period lah, so kena ganti meh!..

hahaha.. (^^,)

iekah said...

kesian betoi.

meh la uma aku.

nanti mama aku masakkan tomyan susu campo kopi.

nak??

EIPUL said...

yaziith, aah, masin-masin payau macam rasa ikan pekasam. Kahkah

EIPUL said...

zami, haah la. Macam best aje makan dalam tasik.

Nanti aku cuba. Wakaka

EIPUL said...

najmie, aah ar, i shouldn't be bragging byk2 pasal benda remeh gini. haha

EIPUL said...

iekah, asal ko tak buatkan tom yam susu campur nescafe dan jus anggur beserta air horlick. Mesti sedap. Cuba please~

azzaliena suziantie said...

rileks rileks....
chilll doeee...

lalink7 said...

eipul..
sis xpenah p kat tasik tue sbb malas lembab servis kalu ramai org..
nyampah giler..
haishh..

lenkali jgn p lagi..

EIPUL said...

azza, aku ok je beb. LOL

EIPUL said...

lalink7,

betul3x!!!

lepas ni malas nak p sana. Haha

imHepPie said...

biskut ltk madu xbesh..

biskut ltak susu la besh..

shah_ariel said...

ko makan tom yam susu lagi ke???..
jgn cakap ko pon dh addict cam apiz..

EIPUL said...

imheppie, camne nak letak susu? tabur susu tepung atas biskut ke? Huhu

EIPUL said...

sharel, aku pegi kedai lain pulak. rupanya salah kedai lagi. entah apa-apa entah.

Ejay said...

yg kamu tu rajin sgt sahur pg2 buta kat tasik dah kenapa.. hoho.
aku paling malas nak sahur kat luar
tak pernah kot sepanjang bln ramadan kali ni. mkn apa yg ada je kat umah.

EIPUL said...

ejay, tetiba roomate aku terajin bangun awal pagi tadi, tu yang kitorang gerak pegi kuar tadi tu. HAhaha

niesz said...

ok gak tu..
x pon wat nescafe cicah ngan biskut tiger..
wow!yummy!!

EIPUL said...

niesz, wah. Tetiba lapar. Huahua

Kolam Ikan Encik Eipul