My Tomey-Lotey Followers

Tuesday, September 29

*speechless


SUNGGUH AKU SANGAT TAK BOLEH PERCAYA YANG AKU SUDAH PUN TERBELI TIKET KONSERT BEYONCE ITU.

Sekarang aku kena pergi jugak lah ke Stadium Bukit Jalil 25 Oktober 2009 nanti, nak buat macam mana. Korang nak ikut? Kalau korang bawah 3 tahun boleh masuk free tau!
Jomlah!

21 comments:

azzaliena suziantie feisal said...

perggghhh
nak ikuttttt
aku still 3 tahunn
hahaha

EIPUL said...

jom!!!!

kitorang naik moto je pegi sana, ko nak duduk mana ek? tayar ok tak?

LOL

imHepPie said...

bape ratus weii??

hohh aurat seb bek bukan bulan posa..

EIPUL said...

imheppie, tak sampai ratus-ratus lah. Haha

Ejay said...

sesungguhnya aku jeles giler..!
hehe

p.s member ejay ada ajak gak. kalo ada rezeki, kita jumpa di sanaaa.. di sanaa....

yaziith su anaz said...

aku baru 2tahon.





bawakla aku abang epul hoi!!

Just_najmiE said...

kenapa gmbar ko mesti kena seksi?.. hoho..

best ka beyonce?.. hurmmm...

EIPUL said...

ejay, boleh2. Hehe. Jom pegi sama. LOL

yaziith, erm, kalau orang lain aku boleh caya, ko tak boley kot. Kahkah

najmie, best giler wey!!!! aku tak sabar nak pergi ni. Haha

niesz said...

wah!dpt gak ticket tu??
nk ikut!
hihi..

shah_ariel said...

tahniah....
ak ingat ko p ptg..huhu..
ak ar jdi bdk 3 thun ble...

~aien~ said...

tahniah sbb terbeli tiket beyonce tuh..ngeh3..

EIPUL said...

niesz, jom ar. kitorang naik moto. kamu?

sharil, boleh je, ko kan pandai berlakon. lalala

aien, tq tq!!! hehe

Ferral Nic said...

yessssssss.......akan ku stadi jalan itu!!!

Judiene said...

ahahahahaa
tang tiket tu aku ucapkn tahniah
nnt smpai sne say hi to beyonce
tang pic ko tuh
apsal la seksi sgt??
kalo sluar jenama Tommy Hilfiger xpe la gak
huahahahahahaaa!

penjenayah merah jambu. said...

tak heran.
beyonce adalah kawan baik main guli mase kecik2 dulu.







ceh,padahal hati panas!panas!! :P

EIPUL said...

ferral nic, jom google maps! haha

judiene, kat bilik biasalah pakai boxer, huahua.

penjenayah, apahal aku nak bukak blog ko permission denied? huhu

Mohd said...

Assalamu'alaikum (: .Salam Aidilfitri (: .Salam Kenal Berblog (: .

iekah said...

ko memang selalu terbeli kan eipul???

EIPUL said...

hi mohd, salam kenal! LOL. Salam aidilfitri jugak. hihi

iekah, haah lah. Teruk ek? Huhu

emy said...

ko sesungguhnya menggila

ko nk gi ngn saper???

sensorang???

EIPUL said...

aku g ngan roommate aku ler, bacit. Huhu

Kolam Ikan Encik Eipul