My Tomey-Lotey Followers

Thursday, October 8

INSOMNIA. Disturbia version.

Teddy Eipul dengan kawan dia tengah tgk TV.
Maafkan Teddy Eipul sebab dia tiba2 half naked, dia baru bangun tido lah.
Teddy Eipul aku buat dia suka masak, sekarang tgh belajar buat sushi.
Lepas tu, dia jadi journalist sekarang.
Aku tgh suruh dia siapkan novel supaya boleh jual dapat royalti.

Ni Sims aku jugak. Nama dia Nene Afiq. Kahkah
Dia tengah practice menulis artikel. Aku buat dia jadik journalist jugak sebab jadik artis banyak sangat dugaan.
Skrg dia dalam proses bodek boss untuk naik pangkat.
Itu hari dia dah buat aku bangga sebab menang Eating Competition dan berhasil dapat 1000 Simoleons.

Aku dalam proses kumpul duit untuk belikan Nene Afiq ngan Teddy Eipul satu sport car.
Rumah diorang aku baru upgrade sikit tadi sebab terlalu dull.
Lepas ni aku nak tambahkan lagi Sims aku.
Nanti mungkin akan ada Emy Zuliza, Azpa Jaspal, dan Alanis Doremon.
Kahkah.

*Dan inilah yang buatkan aku pura-pura hidap Insomnia dan minggu ni aku dalam disturbia. Sekian.

15 comments:

syaf said...

animation nyer

imHepPie said...

keje2 xbesh...berkebun kt muka buku lgi besh..

EIPUL said...

syaf, game sims 3 lah. LOL

imheppie, bekebun buat badan bepeluh lah. baik main sims 3. Haha

shah_ariel said...

patotlah lab report x ciap..huhu..

~aien~ said...

aien penah gak dgr sal game sims nie..
besh ke game tu??
=P

EIPUL said...

sharil, senyap2 sudeh~ Kahkah

aien, wo best gile game ni. Hehe.

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

mcm best jerk.. dah lama gile xmain game sim nih.. last main masa zaman belajar2 dulu..

HIZAMI said...

bez nye! nk d0nl0d gak~

iyllienaz said...

ooh..the sim..dulu zaman kecik2 je ade maen game ni..addicted sgt game ni..haha..

iekah said...

ko berangan kalah pempuan kan.

EIPUL said...

aisumi, hoho. best ek? Sampai sekarang aku enjoy main benda ni. LOL

zami, dload cepat. Boleh ke dload? Aku beli dvd game ni. Haha

iylienaz, haah. tok leh main selalu ek? =)

iekah, ... speechless.

niesz said...

besh nyer games ni.,.
niesz pon ade main game cm ni..
but lain ckit la..
hihi..

EIPUL said...

o ye? yang ni Sims 3. Best oh!


Haha

emy said...

ape kah???

Sims nie la yg ko kater game segala tue??

EIPUL said...

harus~

Kolam Ikan Encik Eipul