My Tomey-Lotey Followers

Sunday, October 11

Kuang ajo nye burung!

Aku tengah sedap2 duduk makan tadi tiba-tiba ada burung ababil mana tah kasik aku bom baik punya. Ko tau apa? Dia lempar tahik dia kat atas seluar aku tadi ok!!! Nasib baik lah takde sesapa yang nampak kejadian kemaluan "BESAR PUNYA!!!" tadi. Siot tol burung ni lah! Takde benda lain ke dia nak kasik aku selain tahik dia yang tak cantik tu?

Cibai gile burung ni lah!!!

Dan dalam hal yang kurang berkait, aku suka dia!!! Really2 suka!!! OMG! Nak mintak number dia lah esok! LOL

18 comments:

Ejay said...

hahaha...
agaknya di mata burung tu
seluar ko mcm public toilet yg sgt bersih kot... agagagaa..

Natsu said...

cuci macam tu je. tu bkn najis berat pun. kalo x pcaye cube la timbang. haha. aku gelak kn je.

Nurul said...

hahaha,.. mmg burung yg xg sekolah..

isk.. kalo kena kt kiter pun confirm marah gak..

sabar jela.. nasib baik bkn jatuh dalam makanan.. ai.. naye

Just_najmiE said...

aku nk tumpang simpati kat ko, tp nak tumpang gelak jugak boleh?.. hehehe..

ko suka sapa weih??!! curang dgn aku lah tu.. huh, tido luar mlm nih!.. ngeh3.. XD XD

azzaliena suziantie feisal said...

die nak gorat ko tuh.
hahahaha

imHepPie said...

weeii2 ko minat sapa cita r..

iekah said...

burung tu bg ko kekuatan dgn melemparkan taik die agar ko boley dapat numbe pempuan yg ko suke tu.

ahaha~

iyllienaz said...

haha..kesian nyaa..tp cara ejay ckp tu mmg kelakar laa...sape yg u suka tu??wajib cite..

shah_ariel said...

ko mmg berkat ari tue..bebanyak tempt kat suar ko gak die lepaskn..haha

Ferral Nic said...

wah da mcm cendol.....

EIPUL said...

ejay, tau lah aku suci bersih tapi tu tak bermakna aku adalh toilet. Huhu

natsu, ko memang suka gelakkan aku kan? =p

nurul, tu ar. Kalo masuk dalam makanan memanh aku jolok buntut dia time tu jugak. Kahkah

najmie, rahsia woh! Haha

azza, takde maknanye~ banyak lagi spesies burung lain, aku manusia pulak kan? haha

mimie, rahsia!!!

iekah, tu ar, nasib bek dah dapat number dia. nguehehe

iyllienaz, tamo cite. hehe

sharil, hampeh~

bacit, bukan takat cendol, dah macam apricot kering aku tengok. hahaha

emy said...

nok..bek ko gi mandi bunga..

EIPUL said...

bangang!

HIZAMI said...

aiy0h.

sapekah orang ituh?

nak gak tahu~

huhu~

yaziith su anaz said...

ko nak number aku ke epul?



alahai,
mintakla terang terang.
wat malu malu kucen lak.


ahas.
:DDD

EIPUL said...

zami, tok ley cite ar~

haha


yaziith, mana ko tau ni? Huahua. Malu la~

niesz said...

hahaha..kan da kene skali..
sbr je la eipul..
niesz pon ade gak experience cam ni..
time tu niesz nk wait bus lik uitm kelantan..
time tnggu tu, ade lak mamat2 n minah2 yg tgk sweter niesz..
pelik gak..asal dorg tgk2..
cantik sgt ke??ehe..
rupenyer2 ade taik burubg atas sweter tu..
kurg asam tul!

EIPUL said...

niesz, alamak, kesiannye kamu.


haha. Sama lah kita, burung memang dengki kat kita ek? LOL

Kolam Ikan Encik Eipul