My Tomey-Lotey Followers

Friday, October 9

Munah, ko nak dengar cerita tak?

Ko nak tahu tak Munah? Hari ni aku dah buat group member aku sakit hati gila-gila dengan aku. Dah lah aku ketua kumpulan tapi tak macam ketua sebab aku tinggal diorang macam tu saje. Not that aku intended to do such thing to them but I'm just not a leader type of human forGod sake. Aku tak ready bila someone ask me this and that, hey kau ketua kau pergilah jumpa lecturer ask this and ask that, err eipul what is our topic for the presentation and so so? Please, I'm not that type of people guys, & I do apologize for the wrong doings and shitties I've caused. Kalau kau orang nak buat muka cencurut dengan aku lepas ni pun takpe, I really don't mind.

Just so you know, aku memang accidentally terlajak tido pagi tadi sampai tak sedar tau, tengok jam dah pukul 10 lebih, aku
macam ya Allah, presentation!!! Lepas tu aku baru teringat, OMG, tag untuk program Ahad ni tak print lagi!!! Dah sudah, banyak pulak tahi yang tiba-tiba timbul masa aku tengah pening baru bangun tido ni. Aku pun dah tak tahu nak buat apa. Aku kalau boleh nak page korang and tell u guys I can't make it to the presentation even if I can, sebab dah pukul 10 lebih kot, tapi I'm out of credit. SMS last aku pun aku hantar kat Ana semalam, which she apparently tak reply dan mana pendrive gambar raya yang aku nak malam semalam please? Just forget about it lah.

I was told that presentation tu habis pukul 11, so there's nothing I can do though. Lepas tu, aku pergi office sebab nak settle pasal tag wutsoever tu, and Baba pulak tak mahu tag penuh warna sebab risau ink printer habis, which aku kena balik bilik dan otter balik the background. Masa nak print tu jumpa Nisha and she told me that semua group member aku memang pissed off gila dengan aku sebab aku lepas tangan pasal the whole presentation thing. I'm like what the f?
-ini tag yang aku dah buat untuk hari Ahad ni, yang dah lepas edit background color, sebenarnya lagi meriah tapi nak buat macam mana, kolej tak banyak duit nak beli ink printer banyak-banyak.

Sudah lah kot cerita pasal these things sebab overall, it is clearly my fault, no one to be blamed but me seriously. I owe you guys an apology. If there's anything that I can do to turn these shits back to normal, I will absolutely do. I regretted the thing that I've done and there I've said it. Ok, cukup lah kot, bukannye korang baca pun belog ni kan? Ok lah, aku tak tahu nak cerita apa lagi. Until next time folks. Bubbye.


*sorry kalau korang terbaca entry ni. Aku tau benda ni lame gila. T__T

14 comments:

ayin jemin said...

jgn la bgitu k.
lgpun kmu nukn sngaja bah tu
:)

shah_ariel said...

huhu..mmg terbaek r ko..haha..
x pe yg ptg teg ko dh wat..ok lah tue.

EIPUL said...

ayin, tak aku takut diorang pk negative pulak pasal aku nanti. LOL

sharel, tahu takpe. Harap depa ngertik. Kahkah

Ferral Nic said...

ooowh aku ingatkan ko mmg tkde kelas pagi tadi......

mesti ko terkejut ada longgokan baju2 bundle kat blek td kan

EIPUL said...

tahu takpe! bila ko basuh baju? Haha

penjenayah merah jambu. said...

kau tak sengaja.
explain kat dorang dan rileks.
apa2 yg dorang nk kate kau,pasrah je.
:)

azzaliena suziantie feisal said...

relax beb
ko xsegajeee

imHepPie said...

oittt...nama aku mimie la bukan munah..wuuu ko da lupa eh..kecik ati taw...

EIPUL said...

penjenayah, thanx. Huhu. I feel lot better.

azza, tq. LOL

mimie, ok, nanti aku edit entry ni kalo aku ingat. Hahaha

Ejay said...

definitely this entry not for me...
so i reserve my comment la

✖sLap mE pLz!™✖ said...

klu nk jmt ink..
wat tag sume kale putih..
haaa bwu la xbzir ink hik3..

**invsble tag.. menarik!

yaziith su anaz said...

apsal ko tuju kat munah je?




kesok aku nak bace.
:(

iekah said...

yaziith nk kesok pe nye?

nasib munah.

kalo ika cemana?

sure ang lagi kesok yaziith weh.

hahah~

EIPUL said...

ejay, tu saje je nak bikin entry macam entah apa-apa. Dont take it seriously. Haha

slap me plz, haah, baik aku potong kertas a4 putih tu banyak2 n claim itu adalh tag. Ok kan?

yaziith, tak paham kesok tu apa? kucing ko?

iekah, ko tau ke kesok tu apa? Huhu

Kolam Ikan Encik Eipul