My Tomey-Lotey Followers

Monday, October 5

Pulanglah berhari raya~

Semalam sambutan hari raya deepavali berlangsung kat kolej aku. Abaikan word deepavali tu. Actually, hari raya idulfitri. Gambar yang mantap2 belum dapat lagi. Aku nak cerita pun tak sampai hati lah sekarang ni. Hari ni aku ada test. Esok ada test pagi test malam. Minggu ni memang hell hectic. Aku memang sumpah tidak suka langsung. Dengan ujung minggu ni ada presentation yang kitorang tak start buat research lagi. Bodoh gila. Siapa suruh lantik aku jadik ketua? Wajib lah aku buat tak tau sebab aku memang tak buleh dan tak hingin jadik ketua. Hoho.
nasib baik belog ni group member aku tak pernah baca. kehkeh

p/s: Tajuk entry tu sempena lagu yang aku selalu jerit kat bilik dengan Bacit buat masa ni. Korang pernah dengar ke? Lagu si Mak cik Aisyah tu. Entah tak ingat aku. Ye lah, lagu Menjelang Hari Raya yang DJ Dave nyanyi tu pun aku kata Nassier Wahab punya itu pun sebab masa karok hari tu Nassier Wahab yang nyanyi. apa kau merepek ni?


motif aku letak gambar semua orang-orang expired ni kat sini? Huhu

11 comments:

Mohd said...

Tak sampai hati hendak cerita.Tidak baik pendam-pendam luahkan saja hihihi (: .

Ferral Nic said...

'oh.....sungguh meriahnya....miskin kaya...bla bla bla"

pastu sume org senyap.....

kreet kreet kreet....

ko ingat tak????

iekah said...

hahaha.

ko ni gile tol.

esok aku muet.

arini aku da tensen.

EIPUL said...

mohd, bukan apa, tak syiok la nak cite kalo takde gamba. Kehkeh

bacit, tahu takpo!!! terus aku takde mood nak nyanyi. wakakaki

iekah, aku pulak dah nak terberak ni sebab pening fikir masa depan aku. Huh

emy said...

motip gmbar expired...

EIPUL said...

memang expired pun kan? LOL

ayin jemin said...

test apa tu eipul...good luck!

shah_ariel said...

seriusly..expired...haha..
exam..pecah kpala kot..haish........

EIPUL said...

ayin, test food engineering, nutritional change of food. Aiyo, pening arh! Huhu

sharil, exam disaster! wekk!!!

imHepPie said...

gambo p ramlee xdak pon..

EIPUL said...

imheppie, nak buat apa pakcik tu? Hehe

Kolam Ikan Encik Eipul