My Tomey-Lotey Followers

Friday, October 16

Sarapan untuk korang. xoxo




Aku tak tido lagi ni. Jangan buat aku marah. Karang tak pasal2 aku gigit hidung korang, nak? tetiba emo. How? Semalam kitorang tak tido langsung sebab asyik berborak gosip artis lah, ngumpat diorang contohnya eh dia ni idung kepet macam anak rusa lah, wah budak ni berlakon macam orang sewel, macam2 lagi lah! Cerita pasal kawan2 lama, mengunyah, mengumpat budak-budak blok, memang asyik dan syahdu tau tak? Disebabkan habis acara dekat pukul 5 pagi, aku macam takde mood nak tido lagi. So, aku mandi cepat-cepat dan masak pengkek. Ingatkan nak makan ramai2, Apiz pulak tak bangun2. So, kitorang makan bertiga saje. LOL

Korang makan apa pagi ni? =D

Kau tahu kau sayang aku.
xoxo
Gosip Teddy.

*ok, silakan cirit laju2 sekarang.

14 comments:

syaf said...

aku makan hati hari nie..
heheh x bfast pown
sedap ke pankek 2...
buat kan untuk aku sa2..kikiki

EIPUL said...

nak?
jom ar dtg bilik aku.

haha

shah_ariel said...

ble bukak kdai r lepas nie..ko wat penkek ak tolong jualkan...huhu..ble

EIPUL said...

aah, ok gak.



satu slice 10 hengget.
kahkahkah

lionteen said...

sedapnyeee..
xbekpes lg..
adhoiii

Wahida K said...

ermm, aku baca post nih mlm.. so how?.. dinner pengkek ka?.. hahaha..

weih, aku rindu dowh kat ko!

Eazy Izzuddin said...

fuh!
ngidam mkn
tp....
xD

EIPUL said...

lionteen, alamak, ciannye kamu. LOL

wahida k, ok je kalo buat dinner, diet kan? Hahaha

eazy, asal ada tapi? Huhu

penjenayah merah jambu. said...

pancake atau nama malaysianya =lempeng


haha,buat banana pancake la weyh,sedap,pahtu sapu dengan peanut butter and choc.gila berdarah mulut!

Just_najmiE said...

weih, wahida k tu id adik aku.. aku yg post komen tu.. tersilap la tu.. haishhh.. aku yg rindu kat ko, bukan adik aku.. hahaha..

Ferral Nic said...

waaaaaaaaa lelehan nipas tu pon ko masukkan skali....

chipsmore said...

pancake ke 2?? macam menyelerakan ajee ;)

emy said...

hoooolaaa
nie la pengkek yg ko dok buat time aku kol ko mlm tu ek????

EIPUL said...

penjenayah, sori lar aku tak bape minat pisang. Haha

najmie, yo yo o ko rindu aku. LOL. Patut ar macam pelik sape pulak wahida k tu kan.

Bacit, harusss!!!

Chipsmore, memang sedap, bukan macam cik epal oi. Haha

emy, bukan, ni yang pagi punya, ko call masa malam tu kan? Haha

Kolam Ikan Encik Eipul