My Tomey-Lotey Followers

Saturday, November 28

Ada? Ada aku kisah?

Kau kalau nak tarik perhatian pun agak-agak lah kan. Jangan sampai langgar border bai! Aku bengang betul lah type mamat macam kau ni. Nak bergurau tak salah bai, tapi kau jangan lah nak gelakkan orang lain tak bertempat. Tak kelakar pun lawak kau tu. Sumpah aku tak terpikir pun nak gelak tapi sebab orang lain gelak, aku tak de choice lah pulak kan.

Kau pun satu. Ada aku kisah kau tak ingat pasal aku? Kau bukan menarik sangat pun bagi aku sampai aku berharap supaya kau kenang aku dalam doa kau tiap2 hari. Aku tak hadap pun korang nak baik-baik dengan aku. Kau ada ke, kau tak de ke, aku pedulik apa. Tiap-tiap masa pun selama ni aku keluar sorang-sorang je. Aku tak adalah sampai keluar statement 'Kalau saya keluar sorang-sorang, nak makan pun tak lalu lah.' Alahai, aku ni dah dekat 6 bulan dekat sini, keluar sorang-sorang lagi best daripada keluar dengan korang-korang yang 'lame' tu. Mintak maap lah bai.

Dan kau pulak, kalau ye pun nak suruh semua orang sayang kat kau, kau tak payah lah nak lekeh-lekeh kan orang lain. Kau bagus sangat ke bai? Kau paling 'make some noise' ke yang kau nak bising-bising pasal aku? Baru sekejap masuk dah mula nak kecah. Memang mamat irrelevant lah kau ni.

Sudah lah. Penat aje cerita pasal korang-korang yang bosan tak de makna. Baik aku tido sekarang sebab aku dah penat gila ni. Huhuhaha.

10 comments:

Just_najmiE said...

kau rindu aku ka?.. hahaha, irrelevant.. =P

lionteen said...

sbr2..
mrh sgguh ni...
buang ms je lyn org mcm tu..
wat je xlyn..
pk bgus kot..
huhu

iyllienaz said...

huh..cool2..ni mmg smash abes ni..ak dok jauh2 jap..kang tibe2 sangkut kat aku..takutt..

syaf said...

alamak epul ngamok...aku suke tegok ko ngamok...hahhaha

anywya aku pon same gak..kite senasib r...give me 5

sabo2

HIZAMI said...

erk.
dun gte angry l0l.
ti cpt tua.
hehe.
abaikn d0rang tuh.
cheer up k?
;D

EIPUL said...

najmie, ko tak abis2 rindu. Kahkah. Eh, lagu melayu lama tu ada tajuk rindu serindu rindunya tu kan? Nak dload ar. LOL

EIPUL said...

lionteen, alah, aku marah sekejap je. Semalam aku tegur jugak dia. Haha

EIPUL said...

iyllienaz, aku takkan marah kau tak pasal2 lah. Jangan risau k. Hoho

EIPUL said...

syaf, haha. Aku memang bengang ngan mamat ni itu hari. Sekarang tak lagi. Hehe

EIPUL said...

zami, dah tak marah dia lagi dah. Kahkah. Malas aku nak berdendam kesumat segala. =D

Kolam Ikan Encik Eipul