My Tomey-Lotey Followers

Thursday, November 19

Adoi!!!

1st - Aku tgh demam
2nd - Internet lembab macam kimbap
3rd - Tak tau nak tulis apa
4th - Bizi memanjang

& 5th, 6th..., dan macam2 turutan alasan lagi untuk tidak update2 blog untuk kesekian lamanya.

Update:

a) Aku dah rosakkan hubungan dan kami makin awkward. Sial!
b) Beras dah habis. Bila entah aku nak beli stok baru.
c) Can I have at least a mere moment of heavenly break?
d) Dam Bi cantik gila! Tak caya pi Google skang.
e) Err... I tatau nak kata apa lagi lah skang~ Huahua

Hidup kurang ceria lah sejak akhir2 ni. Banyak buat dosa mungkin~ I nak kuar jalan2, shopping2. Bila ea? =p

12 comments:

niesz said...

np ni..cam tension jer..relax r eipul..dun think too much..kang sakit lg..

have a gud day k..

Judiene said...

eipul, pe kate pasni kn, ko pgi amek wudhuk, bentang sejadah, solat sunat taubat then doa byk2
kte byk dosa kan...
heeeeeeeee~~

░♥si lampu neon♥░ said...

mcm bertimbun2 gak masalah ko...same gak ngan aku makin bertimbun bende nak pk. ingat lepas exam bleh dok relaks! tapi huh!

Just_najmiE said...

oh, Son Dam Bi mmg cantik!

imHepPie said...

ko mkn beras ke...apsal x mkn nasi

iyllienaz said...

erk..g la kuar jalan2 shopping..ade duet, bila2 masa je ley g shopping..haha..

syaf said...

wey kimbap 2 hape??

lionteen said...

jom2..
lionteen teman g coping..
nak?
hehe

Ejay said...

hah..! idup lg pun.
ingatkan... heh

EIPUL said...

niesz, haha. Tak tension lah. Ok je. Thanx~ ^^

Judiene, time kasih cadangan ko memang bernas. Insyaallah. =D

neon, tu ar. Banyak gile benda nak kena settle. Susu anak belum beli, bil api air belum bayar, hutang kereta lagi. Kahkah

najmie, kan? Cun gile~

mimie, lah kalau beras habis macam mana nak makan nasik bai? Huhu

iyllienaz, tu ar. Nak shopping bagai tapi tak de masa ar. Kahkah

syaf, kimbap tu ala-ala sushi ar, tapi ni korea nye makanan. Haha

lionteen, jom! Hahaha

ejay, sampai ati u~ Haha

yaziith su anaz said...

idop aku pon kurang mengghairahkan lately.

sume sebab 700.
ceh.

EIPUL said...

700 tu apa wey? Huhu

Kolam Ikan Encik Eipul