My Tomey-Lotey Followers

Saturday, November 7

Ahn Nyong Ha Se Yo?

Link Iklan <---- Sila klik kalau kau nak buat lesen kereta kebal yang paling murah. Serius tak tipu. *kenyit2 mata

Kau pun tau kan kalau dah next paper lambat lagi macam lebih kurang 3 4 5 hari kendian, macam-macam lah benda lagha yang aku tetiba rasa nak buat contohnya tengok movie ini, main game itu, online sana, download lagu sini, garuk ketiak dia, cubit taik lalat kami, dan benda-benda lain yang sewaktu subuh dengannya.

Paling terbaru, aku sekarang ni tengah belajar bahasa Korea sebab dah fancy abis tengok cerita-cerita Korea macam We Got Married, We Got Married, dan We Got Married. Sekarang aku dah pandai tulis Ahn Nyong Ha Se Yo dalam tulisan Korea. Ko jeles tak bai? Kalau nak berguru meh la sini. Haha.Serius aku tak tipu bai. Ni aku tulis sendiri guna paint tak tengok mana-mana nota. Kejap lagi aku nak sambung belajar lagi. Wuhoo!!!

Lepas tu kan, sekarang ni aku setiap hari kena dengar lagu Korea paling tidak pun lagu Get Hot, ataupun paling bangsat pun lagu Too Much. Memang tak tau kenapa aku jadik cam ni. Tapi kira ok la ni kan? Cuba kalau aku tetiba minat lagu-lagu Hindustan ke, kau tak keluar hingus hijau nanti? Wek!

Tadi exam memang marveles. Rasa macam tengah terbang dekat awan nan biru masa tengah jawab soalan-soalan bernas lecturer aku. Masa yang dia kasik untuk jawab semua soalan memang cukup sampai terlebih-lebih, aku siap tidur, bangun kesat liur, balik bilik ambik bantal peluk, masuk tempat exam tidur balik dalam 4 jam 23 minit, lepas tu baru hantar paper dekat lecturer dan balik. Best kan? Soalan dia sikit je, 5 soalan ada anak -anak dalam 2 3 orang, lepas tu satu soalan pulak 10 markah memang the best, memang pemurah gila lecturer aku ni sampai merimpah ruah aku tulis dalam kertas jawapan tu tak cukup kertas, aku mintak lagi 2 3 buku jawapan nak tulis isi-isi penting memang banyak tak terkira. f***!!!

Ok, dah lah. Malas nak merepek banyak-banyak. Aku nak belajar bahasa Korea sekejap, sampai aku boleh tulis karangan 2000 patah perkataan. Aja aja fightin!!! Ahn Nyong Hi Ka Se Yo!!! ^^

10 comments:

imHepPie said...

huii ko tulis pe tuh??blajo bahasa arab la plak nnti senang nk mngaji

EIPUL said...

dah puas belajar arab masa sekolah menengah dulu. Hahaha

Ejay said...

pernah tak tgk citer korean Jewel In The Palace?
best tu bro.. aku layan giler citer tu dulu smpai ambik MC sbb nak marathon bg abis semua episod. aku rasa diorg letak dadah la dlm CD tu. sbb tu kita mcm addicted. hehehe.

iyllienaz said...

haha..sile jeles..illi abes paper esok..

Just_najmiE said...

weih, dalam We Got Married, crown J ngan Seo In Young sgt comel kn?.. Son Dam Bi ngan Marco pun comel!.. hehehe.. weih, cari Exploration of the Human Body, Super junior kat dlm youtube.. sumpah best gila!!

pastu lagu2 best ko cari artis bawah SM entertainment n JYP mcm Super junior, DBSK, SNSD, Wonder Girls, Shinee, 2PM, Ilac.. best weih, SUMPAH!!

syaf said...

ceh poyo lah kaw cakap korea...
aku memangx mamapu...ta;pi ini

ang kasalan mo, mabuntis si ikaw..ok ka lang? bakhit bapa na gawa mu??

muhahaha...mampu??? anywya aku salute r kaw dah star balaja korea nye bahase...

Eazy Izzuddin said...

pe tuh
tau2 skit bahse korea...
sbb..
layans citer korea
hehe
xD

iekah said...

ko amek paper tambahan ekh?

kang xpasal pasal ko jwb korea dlm final kang ;P

EIPUL said...

ejay, aku tak tgk sangat jewel in the palace tu, roomate aku jek yang layan. Haha. Haah kan? Dadah dia letak memang totally kuat gila dah tu. LOL

iyllienaz, waaaah~~ bestnye!!! Khamis aku baru abes paper. Lambat lagi. Gerammmm~

Najmie, aah, aku suka lagu nobody wondergirls, best gila!!! Yup!!! Memang inyoung ngan crownj sangat sweet dalam tu, tapi aku prefer andy ngan solbi. Cute giler. Haha

syaf, ko cakap apa tu? haha. Bahasa pilipin ke? =P
Ko da grad da? Best tak?

eazy, aku pun tgk cite korea sebab tu banyak tau pekataan diorang. LOL

iekah, aah, paper yang exam buat kat bilik aku. Aku belajar sesaja, tak hajat nak amek sebagai paper pun. Haha

emy said...

thankzz sebab me LINK promotion lesen itu di blog ko..

huhu..

Kolam Ikan Encik Eipul