My Tomey-Lotey Followers

Thursday, November 12

I Got No Feeling... Hu~ Hu~

Exam dah habis tadi, tapi aku tak rasa anticipate langsung. Kenapa ek? Ingat nak celebrate kehabisan exam tadi ngan kawan-kawan, tapi last-last haram. Apiz kasik mesej barai punya, ayat macam tak mahu pergi. Ok lah. Tak pe jugak. Jimat duit aku daripada habis buat pegi karok. Tapi aku nak tengok filem 2012, itu misi wajib tau! Tiada kompromi!!! Nak buat camne, kalau tak pegi ramai-ramai, tak delah excitement karang kan acece~ *apahal ayat aku cam kambing ni? Lama sangat tak taip blog kah?

Oklah, nak cite apa lagi ek? Oh, tak de apa-apa dah. Cuma nak jerit kuat-kuat MERDEKA!!!!!!!!!!!!!
Gua punya exam dah abes bai! Dah, jangan nak jeles pulak! *sape lah yang sangap sangat nak jeles kat aku ni kan? huhu


Baju ni gua lelong start harga $345(USD). Ada sesapa nak beli? Wahaha.

12 comments:

Just_najmiE said...

weih, aku pegi KL esok.. kau kan tgah free, payung la aku tgk 2012.. hahaha..

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

jom g tgk 2012 skali.. nk tgk gak nih..

syaf said...

wah dah abis kaw yer..pas ni kaw kembali aktif ler macam dulu ye x

EIPUL said...

Najmie, payung apa? Mana ko tau esok ujan? Aku keje ar esok. LOL

Sumi, Jom!!!! Hehe

Syaf, aktif tak aktif lah jugak. Huhu. Ikut mood kot

imHepPie said...

baju tu aku x muat la..

emy said...

tahniah...siap gak dress ko akhirnyer..

Judiene said...

case stdy aku pn da anta
yay!!
holiday plak!

iyllienaz said...

oit..nant nk tgok 2012 ajak aku skali ek..

lionteen said...

yah..
merdeka kita bersama!!!!!!!!!!
haha..
wah!!
bj tu klau lionteen pky mesti terkoyak punye..
xmuat sei..

niesz said...

hahaha..asal jual bj pompuan nih..kecik lak tu..huhu...yup!mision seterusnyer perlu d rancang..misi ape ek??

yaziith su anaz said...

ko nak jadik usahawan berjaya plak ke pas abeh final neh?




wallah.
aku memanglah sangat taksokong.
t ko jadik kaya ter-over-iver.
pastu ko bazir supink.
bagi aku haf takpe gak.

EIPUL said...

mimie, alamak, ye ke? Macam mana ni~
Huahua

emy, belum lagi sebenarnya. belakang kena otter lagi sikit. Huhu

Judiene, taniah~

iyllienaz, sampai sekarang aku tak dapat tgk lagi. Bz ar~ Huahua

lionteen, yeye~ Merdeka!!!!

niesz, shopppppppingggg!!!! Hahaha

yaziith, aku kerja part time je. Nak dapat duit lebih sikit. Wakaka

Kolam Ikan Encik Eipul