My Tomey-Lotey Followers

Tuesday, December 1

B-Believe




Aku beli benda ni semalam dekat tempat kerja aku. Memang puas hati lah. Dah la murah gila, lepas tu dapat lagi 20% discount sebab ada staff purchase. Hehe. Tapi yang tak bestnya aku tertinggal miniature Euphoria Men yang aku dapat masa beli tu dekat kaunter. Shit betul. Ni semua salah bebudak promoter baju sekolah tu. Bising gile macam budak kecik! (Dah memang diorang baru Form 4 kot -agaga) Sebab diorang bising lah aku kelam kabut balik sebab malas nak layan diorang. Huhu.

Apa-apalah. Tapi semua tu gua tak kisah. Yang penting gua dah happy sebab duit dah terbazir. At least aku dapat atasi kebimbangan pasal result ni. Siot tul result aku tak macam haramjad pulak kan. Takpe lah. Malas nak fikir. LOL

p/s: Bacit, kita boleh buat museum perfume Britney lepas ni kat bilik. Tinggal satu je lagi perfume yang kita nak beli, Hidden. Ko dah ada Curious, Fantasy, ngan Midnight Fantasy kan? Tambah ngan aku nyer Believe, lepas ni kena beli Hidden pulak. Ok. Memang lengkap. Kahkah.
Apa kes Fantasy-Circus dah keluar lama ni? Aku baru tau kot benda ni ada. Kawan aku kata dia dah beli lama kat Australia. Siot tol~

24 comments:

HIZAMI said...

yay.
tahniah.
ahha.
aku tak mamp0o...
tetibe.
erk.
result k0 da kuar ek?

iyllienaz said...

asal awal result kuar??xpe2..try da best next tyme..

aien~s corner said...

bez x?

Yeyen said...

gile ah, kumpul2 perfume, semua cukup..

wangi x? kalau bes nk gak beli..hoho

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

best bau die?? hadiahkan sumi satu?? :P

lionteen said...

beshnye..
lionteen bl perfume murah je tau..
hehe..

aaa..
jgn lupe vote tau..
hehe

shah_ariel said...

baunye mmg wangi giler kot..lepas nie klu jln kat depan blik ak dh tau r sape..haha..

pasal result tue jgn ckp wat cakit hati jek..

EIPUL said...

zami, aku pun tak mampu wey. Ni pun sebab memang murah gila dan kalau aku tak beli aku bakal menyesal seumur hidup. Boleh? hahaha

EIPUL said...

iyllienaz, hurm entah bila kala lah yang 'the next time' tu kan. Haha

EIPUL said...

aien, op koz lah best yang oiy~ Kalo tak buat pa cek beli? Hehe

EIPUL said...

yeyen, best dol! Better ko beli skang. Wangi gila kot. Haha

EIPUL said...

aisumi, hadiahkan? Erm, kasik sembur satu kali free ok tak? Haha

EIPUL said...

lionteen, nak vote tapi tak paham lah. Aku try link yang kamu kasik, tapi tak keluar suruh vote pun. Huhu

EIPUL said...

sharil, kahkah. Haah lah, aku malas nak fikir sangat pasal result tu lagi dah. Huhu

Yeyen said...

hahaha,,wajib beli.. kena simpan duit ni..seposen sehari bape bulan baru cukup..haha

syaf said...

aku x mampu nk belik..kecik ati wo ko tanyang jerk..bukan nk belikan untuk aku...huhu

niesz said...

wa..bkn main lagi die shopink ek..hihi..xpe2..yg penting ley release tension..niesz pon da x tentu arah bl ingt yg result da nk kuar..takut nyer!1st time niesz setakut nie coz paper sem ni la paper yg niesz mmg xsedia langsung..hope sgt semue ok..

Just_najmiE said...

aku tak berduit... (T___T)

yaziith su anaz said...

wangi lah kau.

haha.
jangan lupe adiah kat bangla yang slalu naek bas ngan ko tuh.
tadekla hangit ngat t.
agaga,,

EIPUL said...

yeyen, kalo seposen sehari tunggu 10 tahun lar yang oi. Haha. Alah, tak payah beli pun takpe. Betul tak? Jangan tiru aku ni. Kuat membazir. Huahua

EIPUL said...

syaf, alamak syaf. Bukannye sengaja. Ala, aku pun tak mampu gak. Aku buat2 mampu jek ni. Huhu

EIPUL said...

niesz, tu ar. Aku pun takut gila ni. Huahua. Doakan eipul dapat result ok ea. Niesz pun harapnye dapat result ok gak. =D

EIPUL said...

najmie, aku pun. Huhu

EIPUL said...

yaziith, tade keje aku nak sembur bangla2 tuh. Bukan aku dapat duit pun kalau aku buat diorang wangi. Lagi aku bankrap adala. Haha

Kolam Ikan Encik Eipul