My Tomey-Lotey Followers

Thursday, December 24

Tag from Ichiban. LOL

1. Adakah anda rasa anda hot?
OMG

2. Upload gambar kegemaran anda.



3. Cerita pasal gambar ni.

Ni gambar masa kitorang pegi durian hunting itu hari. Hoho. Memang best gila time ni.

4. Bila kali terakhir anda makan piza?

Apahal tamo tanya bila kali terakhir aku makan nasik? Agaga

5. Lagu terakhir yang anda dengar?

Bad romance - Lady Gagak

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni?

Tgk youtube. LOL

7. Selain nama sendiri anda dipanggil apa?

Puss puss

8. Tag lagi enam orang.

Bacit, Syaf, Emy, Iyllienaz, Nene, Yaziith

9. Siapakah orang Nombor (1) pada anda?

Kawan merangkap roommate. Sejak matrik lagi aku kenal mamat sorang ni tapi start kamcing masa kat u. LOL

10. Kata sesuatu mengenai orang Nombor (5).

My bestfriend eversince sekolah menengah. My second bestfriend ever. First nama dia Nury, masa kat sekolah rendah. Banyak sangat yang kitorang encounter selama ni, happy, sedih. Hoho

11. Number (3) ada hubungan dengan siapa?

Entah. Ko pi tanya sendiri kat dia. Wakaka

12. Bagaimana pula dengan Number (4)?

Lagilah aku tak tau dol.

13. Pesanan kepada orang Number (6)?

Lu jangan kasik katak kat gua masa gua tengah tido! Ahakz

14. Apa kelebihan yang anda nampak pada orang Number (2) ni?

Pandai nyanyi. Baru lepas karok dengan dia semalam. Haha

13 comments:

HIZAMI said...

ahaha.
aku nk tag k0 tp en ichiban da tag dulu.
ahaha~

ichiban | いちばん said...

OMG.... hahahahaha ada cam aku ek angkat bakul sendiri.. but aku kaber line gak la.. hahahaha

Eazy Izzuddin said...

rase hot tu..
eheh
xD

niesz said...

ish..gambr tu betul ker?cam abg suparman..haha...

iyllienaz said...

ok yg no 4 tu xde hubungan ngan sape2..haha..wey..malas gile nk buat tag ni..

Judiene said...

ko hot ke?
kalo cm2 kne slalu dok dlm bilik ber'aircond' r
wakakakakakaa!

EIPUL said...

zami, oh ye ke? haha. Oh ko perintis tag ni la? LOL

EIPUL said...

ichiban, aku letak OMG tu sebab aku speechless, macam tak tau nak jawab soalan tu macamne. Aku tak hot pun, semua orang sedia maklum. LOL

EIPUL said...

eazy, no, im just kidding ar bro. =D

EIPUL said...

niesz, gambar tu sebenarnya upside down, aku rotate gambar tu. Haha.

EIPUL said...

iyllienaz, ko tak buat pun takpe. Aku tak tau nak tag sape, so aku tag je ko. Haha

EIPUL said...

judiene, tu ar. Nak kena beli aircond 3 bijik letak kat bilik ni. Baru cold sikit. LOL im just jokin lar bro. =)

yaziith su anaz said...

takpe puss puss.
i kasik lipas kat u.



bhahahaha.
:DDD


**pusspuss?

Kolam Ikan Encik Eipul